Antalyaspor kuruluşunun 48. yılında yeşil sahada iftar verdi

Antalyaspor, kuruluşunun 48. yılında Hasan Subaşı Tesisleri’nde Antalya protokolüne iftar verdi. Düzenlenen iftar yemeğine, Antalya protokolü tam kadro katıldı. Protokolün yanı sıra Antalyaspor’a gönül vermiş taraftarların da iftar...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor kuruluşunun 48. yılında yeşil sahada iftar verdi

Antalyaspor, kuruluşunun 48. yılında Hasan Subaşı Tesisleri’nde Antalya protokolüne iftar verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine, Antalya protokolü tam kadro katıldı. Protokolün yanı sıra Antalyaspor’a gönül vermiş taraftarların da iftar yemeğinde olması dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig’e geçen yıl veda eden Antalyaspor, yeşil sahada verdiği iftar yemeğiyle birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştı. PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı takım bugün verdiği iftar yemeğiyle Süper Lig’i kendisine yeniden hedef seçti. İftara katılan 300 davetliye seslenen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu, kuruluş yıl dönümüyle aynı güne denk gelmesiyle böyle bir şekilde iftar düzenlediklerini açıkladı. "Karşınızda Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor Başkanı olarak konuşmak isterdim" diyen Gencer, takımın ligden düşmesindeki sorumluluğun kendisine ait olduğunu, tüm Antalya camiasından özür dilediğini söyledi.

Gültekin Gencer, Antalyaspor’u tekrardan birinci lige çıkarmak için bugün toplanan kalabalığın kendisine çok büyük bir enerji verdiğini, verilen bu iftarın bir vesile olmasını diledi. İftardan sonra yapılan yemek duasında Antalyaspor’un tekrar Süper Lig’e çıkması için eller semaya açıldı.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ise katılan tüm davetlilere teşekkür ederek Antalyaspor’u en kısa zamanda yeniden birinci ligde görmek istediğini ifade etti. "Yiğit düştüğü yerden kalkar" prensibiyle bu yıl yeniden birinci lige çıkacaklarına inandığını açıklayan Vali Öztürk, kendisinin futbolla çok fazla bir ilgisinin olmadığını ancak Antalyaspor’un maçlarına katılmaya özen gösterdiğini belirtti. Antalyaspor’un 48. yılını da kutlayan Vali Sebahattin Öztürk, takımın kuruluşundan bugüne görev almış herkese teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, Antalyaspor’un tez zamanda birinci lige çıkması için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını, Döşemealtı’na yapılacak olan tesislerinde kırmızı-beyazlı takımın geleceğini inşa edeceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından tüm Antalya protokolü 48. yıl pastasını beraber kesti.

CİHAN

Yorumlar