Antalyaspor, Engin Korukır’a emanet

Antalyaspor’da teknik direktörlük koltuğuna Engin Korukır’ın getirildiği öğrenildi. Spor Toto Süper Lig’e veda eden ve PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Antalyaspor, teknik direktör arayışını noktaladı. 2006-2007 sezonları arasında...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor, Engin Korukır’a emanet

Antalyaspor’da teknik direktörlük koltuğuna Engin Korukır’ın getirildiği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’e veda eden ve PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Antalyaspor, teknik direktör arayışını noktaladı. 2006-2007 sezonları arasında Antalyaspor’un yardımcı antrenörlüğünü yapan Engin Korukır’ın Kırmızı-Beyazlı takımın başına getirildiği öğrenildi.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde yarın Futbol Şube Sorumlusu Yönetici Mehmet Aygün’ün yeni teknik ekiple birlikte saat 11.00’de basın toplantısı düzenleyecek. Birçok ismin gündeme geldiği Antalyaspor’da ise kulüp yönetimi teknik patronun ismini sır gibi saklamaya devam ediyor.

Engin Korukır kimdir?

Engin Korukır, 19 Ocak 1958 Gölcük Kocaeli doğumlu. 1996-1997 sezonunda Teknik direktörlük hayatına İzmitspor’la başlayan Korukır, 2006-2008 sezonunda Mehmet Özdikek’in yardımcısı olarak Antalyaspor’da görev aldı. Korukır en son PTT 1. Lig’de Boluspor’u çalıştırdı.

CİHAN

Yorumlar