Antalyaspor'da 3 transfer

Kırmızı-beyazlılar, Bosna Hersekli stoper Kenan Horic, gurbetçi futbolcu Anıl Koç ve Liberyalı Amadiaya Rennie ile sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor'da 3 transfer
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 3 futbolcu transfer etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Şefik Öz ve yönetim kurulu üyesi Salih Peker'in katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, 25 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu Kenan Horic, gurbetçi futbolcu 21 yaşındaki Anıl Koç ve Liberyalı 26 yaşındaki Amadaiya Rennie kendilerini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Öz, Kenan ile 4, diğer futbolcularla ikişer yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti. Kenan'ın stoperde forma giydiğini anlatan Öz, "Anıl ve Rennie ise iki kanatta da oynayabiliyor. Gelecek vaat eden bu futbolcular takımımıza faydalı olacaklar. Takıma ve şehre katkı sağlayacaklarına inanıyorum. 2 transfer daha yapıp transfer sezonunu kapatacağız." diye konuştu.
Liberyalı Amadaiya Rennie ise çok güzel bir takıma geldiğini söyledi. Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Rennie, "Bu kulüpte ileride çok daha iyi olacağım. Kulübe inşallah en büyük katkıyı sağlayanlardan biri de ben olurum." ifadelerini kullandı.

Anıl Koç, Antalyaspor'un kendisine gösterdiği güvenin karşılığını sahadaki performansıyla vereceğini vurgulayarak, "Gelmeden önce takımı gördüm ve hazırlık maçlarını izledim. İyi bir takımız. Bu sene iyi işler başarabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmasına Türkçe, "İnadına Antalyaspor. Sadece Antalyaspor" diyerek başlayan Kenan Horic ise "Kulübe katkı sağlamak için buraya geldim. Çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Yorumlar