Antalya'da triatlon yarışları düzenlenecek

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Antalya'da beşinci kez triatlon yarışları düzenleyeceklerini açıkladı. Güneş, yarışların 3-5 Mayıs'ta Konyaltı'nda gerçekleştirileceğini söyledi. Güneş, triatlonun bisiklet, koşu...

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da triatlon yarışları düzenlenecek

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Antalya'da beşinci kez triatlon yarışları düzenleyeceklerini açıkladı.

Güneş, yarışların 3-5 Mayıs'ta Konyaltı'nda gerçekleştirileceğini söyledi. Güneş, triatlonun bisiklet, koşu ve yüzmeden oluştuğunu ifade etti. Ayrıca şampiyona kapsamında halk triatlonu düzenleneceğini bildirdi.

Triatlona olan ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Güneş, yarışlarda 246 ulusal sporcunun yer alacağını söyledi. Halk triatlonu da düzenleyecekleri bilgisini veren Güneş, bunun için sağlık raporuyla kayıt yapılacağını belirtti.

Güneş, Türkiye şampiyonasında sporcuların bin 500 metre yüzeceğini, 40 kilometre pedal çevireceğini ve 10 kilometre de koşacağını belirtti. Ayrıca Uluslararası Avrupa Kupası da verileceğini ifade eden Güneş, 23 ülkeden 120 sporcunun yarışacağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar