Antalya'da judo şenliği

Antalya'da yeni yapılan salonda, Büyükler Türkiye Şampiyonası, Büyükler 1. Lig ve 1. Lig'e Terfi Müsabakaları ile Süper Lig müsabakaları gerçekleştirilecek

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da judo şenliği

Antalya'da yeni hizmete açılan salon, 30 Kasım ile 4 Aralık tarihlerinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenecek organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Türkiye Judo Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 30 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Büyükler Türkiye Şampiyonası, 3 Aralık'ta Büyükler 1. Lig ve 1. Lig'e Terfi Müsabakaları, 4 Aralık'ta da Süper Lig müsabakaları düzenlenecek.

Süper Lig müsabakalarında mücadele edecek kadın ve erkek takımları şöyle:

Kadınlar: Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Konya Seydişehirspor, Balıkesir İDA, Bursa Osmangazi Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ordu Judo İhtisas ve Antalya Yolspor.

Erkekler: İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Samsun APS Spor, Konya Selçuklu Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ankara EGO, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara Etimesgut Belediyespor ve Manisa Salihli Belediyespor.

Yorumlar