Ankaraspor, golcü oyuncu Gökhan Ünal’ı renklerine bağladı

PTT 1. Lig’in güçlü ekiplerinden Ankaraspor, golcü oyuncu Gökhan Ünal’ı renklerine bağladı.

Google Haberlere Abone ol
Ankaraspor, golcü oyuncu Gökhan Ünal’ı renklerine bağladı

PTT 1. Lig’in güçlü ekiplerinden Ankaraspor, golcü oyuncu Gökhan Ünal’ı renklerine bağladı. Bu sezon gösterdiği performansla PTT 1. Lig’in iddialı ekipleri arasında yerini alan Ankaraspor, devre arası ilk transferini golcü oyuncu Gökhan Ünal’la yaptı.

Başkent ekibi, 32 yaşındaki golcü oyuncuyla sezon sonuna kadar anlaştı. 2001-2002 sezonunda yine Ankaraspor’da forma giyen başarılı oyuncu; Gençlerbirliği, Hacettepe, Yimpaş Yozgatspor, Kayserispor, Trabzonspor, Fenerbahçe, İstanbul BBSK ve en son Kardemir Karabükspor forması giymişti.

"EN ÇOK GOL ATAN OYUNCU OLMAK İSTİYORUM"

2005-2006 futbol sezonunda gol kralı olan tecrübeli oyuncu, tanıdığı-bildiği bir kulübe tekrar geldiği için mutluluğunu dile getirerek şunları söyledi:

"2002 yılında Ankaraspor’a kiralık olarak gelmiştim ve o dönem olduğu gibi şimdi de mükemmel bir ortam var. En tecrübeli çağımda olduğumu düşünüyorum ve gittiğim her kulüpte en çok gol atan kişi olmaya çalıştım. Ankaraspor’da da en çok gol atan oyuncu olmak istiyorum. Açıkçası PTT 1. Lig takımlarına transfer olmak istemiyordum söz konusu Ankaraspor olunca; hocamız Osman Özköylü ve daha önce farklı takımlarda birlikte oynadığım oyuncuların burada olması transferimde etkili oldu. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur."

ANKARASPOR TAKIMIN KİMYASINI BOZMAK İSTEMİYOR

Gökhan Ünal transferi ve devre arası transfer çalışmalarıyla ilgili olarak Ankaraspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise yaptığı açıklamada, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda ara transfer döneminde 1 veya 2 transfer yapmayı planlıyoruz. Bunlardan ilkini Gökhan Ünal’la anlaşarak gerçekleştirdik." diyerek, şunları söyledi:

"Oyuncumuzla sezon sonuna kadar anlaştık fakat inşallah herşey yolunda giderse ilerisi içinde anlaşmayı düşünüyoruz. Gökhan Ünal, kendini ispatlamış, Türk futbolunda önemli yere sahip olan bir futbolcu... Çeşitli şanssızlıklar yaşadı ama Ankarasporla beraber ve özellikle bu teknik ekiple birlikte tekrar eski günlerine döneceğine inanıyorum. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ankaraspor olarak ara transfer sezonunda çok hareketli bir dönem geçirmeyeceğiz. Çünkü Teknik Direktörümüz Sayın Osman Özköylü’nün takımın kimyasını bozmama adına fazla transfer yapılmaması yönündeki görüşüne biz de katılıyoruz. Hocamıza bu anlamda destek veriyoruz. 1-2 transferle ara transfer dönemini kapatmayı düşünüyoruz."

"HEDEFİMİZE ULAŞMADA KATKIDA BULUNACAK BİR İSİM..."

Gökhan Ünal transferinin önemine vurgu yapan başarılı teknik adam Osman Özköylü ise yaptığı açıklamada, "Kariyer olarak ileri noktalara ulaşmış, çok önemli bir ismi kadromuza katmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takımımıza gerçek anlamda çok güç katacağına inandığımız ve hedefimize gideceğimiz yolda önemli katkılar yapabilecek bir isim Gökhan Ünal... Böylesi bir ismi takımımız içerisinde görmek ayrı bir mutluluk." diyerek, şunları söyledi:

"Türkiye liginde gol krallığı mertebesine ulaşmış önemli bir oyuncunun takım içinde yer almasının bütün takıma ayrı bir heyecan vereceğini düşünüyorum. Diğer yandan oyuncumuzun ikili ilişkileri ön planda; maddiyatı ise ikinci planda tutması ve kulübümüzle anlaşırken maddi anlamda abartılı rakamların söz konusu olmadığı bir anlaşma sağlandığı için Ankaraspor camiası adına ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah hem Ankaraspor camiası hem de Gökhan için hayırlı ve başarılarla dolu bir sezon olur."
CİHAN

Yorumlar