Ancelotti topun ağzında

İspanyol basını, Barcelona maçında alınacak bir yenilgi halinde Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin görevine son verileceğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Ancelotti topun ağzında
İspanyol basını, Barcelona maçında alınacak bir yenilgi şeklinde Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin görevine son verileceğini iddia etti.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Barcelona karşısında değişik bir yenilgi alması şeklinde görevine son verileceği iddia edildi.

İspanyol spor gazetesi Marca'nın 'Bir kez dahi olmaz' manşetli haberinde, Real Madrid'in İspanya Kral Kupası'ndan elenmesi, şampiyonluk yarışında 6 puan önde bulunduğu Barcelona'nın bir puan gerisine düşmesi ve UEFA şampiyonlar ligi'nde Schalke 04 karşısında oynanan 'kimliksiz futbol' itibariyle Carlo Ancelotti'nin 'son çizgiye geldiği' anlatım edildi.

Haberde, Nou Camp Stadı'nda 22 Mart Pazar günü Barcelona ile Real Madrid içinde yapılacak lig maçının İtalyan teknik adamın son şansı bulunduğu vurgulanarak, 'Nou Camp'ta Şayet fena bir yenilgi alınırsa Real Madrid Başkanı Florentino, Ancelotti'yi kovacak' iddiasında bulunuldu.

Schalke'ye elenseydi...

Real Madrid'e 2013-2014 sezonunda gelen ve 2016'nın haziranına kadar sözleşmesi olan Ancelotti'nin 'kredisini tükettiğini' savunan İspanyol gazetesi, 'Schalke 04, Real Madrid'i eleseydi Ancelotti'nin görevden alınması öne çekilebilirdi' değerlendirmesini yaptı.

Ayrıca, Başkan Florentino Perez ve başka yöneticilerin oyuncularda gevşeme yaşandığını düşündüğü ve bu sebeple İtalyan teknik adamdan takıma daha çok antrenman yaptırmasını istediği iddia edildi. Ancelotti'nin ise 4-4-2 sistemine arka dönerek forvette Ronaldo-Benzema-Bale üçlüsünü değiştirebileceği de ileri sürüldü.

Öte yandan, Real Madrid'den ayrılması mecburiyetinde İngiltere'nin Manchester United ve Manhester City takımlarının 56 yaşındaki Ancelotti'ye teklifte bulunacağı da iddia edildi.

Hürriyet

Kaynak: FANATİK

Yorumlar