Amasya Taşova YİBO Sportif Direktörü Şenel:

- "Hazırlık döneminde maç yapma fırsatımız olmadı, Antalyaspor maçında da bunun sıkıntısını yaşadık"

Google Haberlere Abone ol
Amasya Taşova YİBO Sportif Direktörü Şenel:

AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO'nun Sportif Direktörü Sercan Şenel, ligin ilk maçında Antalyaspor'a mağlup olmalarıyla ilgili, "Hazırlık döneminde maç yapma fırsatımız olmadı, Antalyaspor maçında da bunun sıkıntısını yaşadık." dedi.

Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyaspor'a mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Antalyaspor maçında sezon öncesi hazırlık maçı yapmamanın sıkıntısını yaşadıklarını dile getiren Şenel, "Sezonun ilk maçında Antalya'ya umutlu gittik ancak puan alamadık. Antalya deplasmanına galip gelmek ve lige galibiyetle başlamak hedefiyle gitmiştik. Sezona yeni hocamız ve kadromuza dahil ettiğimiz yeni oyuncularla hazırlandık. Hazırlık döneminde maç yapma fırsatımız olmadı, Antalyaspor maçında da bunun sıkıntısını yaşadık." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın yeni oyuncularının adaptasyon dönemini en kısa sürede tamamlayacağına inandıklarını anlatan Şenel, "Tüm takımlarla uzun bir maratona başladık. Her takım bu uzun maratonda sıkıntılar çekecek ama biz bu sıkıntıları sezon başı atlatıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Ligin ikinci haftasında Konya Selçuklu Belediyespor ile deplasmanında yapacağımız maçta galip gelip ilk galibiyetimizi almak istiyoruz." diye konuştu.


Yorumlar