Amasya Taşova YİBO Kulübü Başkanı Sayar:

-"Takımımız çalışmalarına ara vermeden yoğun bir tempoda devam ediyor. Amacımız bizim için zor olan Antalyaspor deplasmanından galibiyetle dönmek"

Google Haberlere Abone ol
Amasya Taşova YİBO Kulübü Başkanı Sayar:


AMASYA (AA) – Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO'nun kulüp başkanı Ömer Sayar, "Takımımız çalışmalarına ara vermeden yoğun bir tempoda devam ediyor. Amacımız bizim için zor olan Antalyaspor deplasmanından galibiyetle dönmek ve lige galibiyetle başlamak" dedi.

Sayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayarak, ilk hafta deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçına odaklandığını söyledi.

Yeni sezona daha heyecanlı ve istekli başladıklarını ifade eden Sayar, "Küçük bir ilçe takımı olarak süper ligde mücadele etmenin zorluklarını yaşarken bu ligde olmanın mutluluğunu da hissediyoruz. Erkekler Hentbol Süper Lig'in kalitesi her geçen sezon artmakta. Süper ligde iki sezon mücadele ettik ve bu iki sezonda beklenilenin üstünde başarı elde ederek ilk yıl dördüncü, ikinci sene ise üçüncü olup EHF Challenge Kupası'nda mücadele etme hakkını elde ettik." diye konuştu.

Sezon başı takımlarının kadrosunda bazı değişikliklere gittiklerini anlatan Sayar, şunları kaydetti:

"Takımımızın iki sezondur antrenörlüğünü yapan Hakan Günal hocamızla yollarımızı ayırarak takımın başına Sırbistan Milli Takımı'nda görev yapmış Vladimir Piki Stanojevic'i getirdik. İki oyuncumuzla yollarımızı ayırıp yerine dört oyuncu takviye ettik. Kadromuza dahil ettiğimiz oyuncuların uluslararası tecrübeleri ile takımımıza büyük katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Bu sezon üç kulvarda mücadele edeceğimiz için oyuncu kadromuzu geniş tutmaya çalıştık. Her zaman başlangıçlar zor olur bunun bilincindeyiz. Takımımız çalışmalarına ara vermeden yoğun bir tempoda devam ediyor. Amacımız bizim için zor olan Antalyaspor deplasmanından galibiyetle dönmek ve lige galibiyetle başlamak."



Yorumlar