Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

-"Daha sert savunma yaparak, bu maçtan galip çıkmayı hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig play-off çeyrek final ikinci maçında 9 Mayıs Pazartesi günü Merzifon Belediyespor ile sahasında karşılaşacak Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, "Daha sert savunma yaparak, bu maçtan galip çıkmayı hedefliyoruz." dedi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda oynadıkları ve 24-21 mağlup oldukları Merzifon Belediyespor maçında oynanan oyundan memnun olmadıklarını söyledi.

Merzifon Belediyespor maçının bekledikleri gibi sert bir maç olduğunu ancak beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını anlatan Günal, "Statü gereği ikinci ve üçüncü maçı kendi sahamızda oynayacağız. Bu iki maçta saha ve seyirci avantajımızı kullanıp, galip gelerek Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Oynadığımız ilk maçtan çıkartacağımız çok ders var. Özellikle hücum anlamında kaybettiğimiz çok top var ve bunun sonucu bize mağlubiyet olarak döndü. Umarım atış kalitemizi, hücumda bulduğumuz pozisyonların gole çevrilme oranını oynayacağımız iki maçta daha da yükselterek hedefimize ulaşırız." diye konuştu.

Her iki takımın da hedefinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu ifade eden Günal, "Bizim geçen maçta hızlı hücumdan yediğimiz beş gol var ve kalemizden dönen toplardan yediğimiz üç gol var. Bizim takım olarak bunlara dikkat etmemiz gerekiyor. Bu maçta daha sert savunma yapmamız gerekecek. Daha sert savunma yaparak, bu maçtan galip çıkmayı hedefliyoruz. Umarım oynayacağımız bu iki önemli maçlardan istediğimizi alarak Avrupa kupalarına katılma başarısını elde ederiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar