Amasya Taşova YİBO Antrenörü Bakır:

- "Aziziye Belediyesi Termalspor maçı zor olacak ama puan ya da puanlar almak için karşılaşmanın son anına kadar mücadele edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Amasya Taşova YİBO Antrenörü Bakır:


AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, "Aziziye Belediyesi Termalspor maçı zor olacak ama puan ya da puanlar almak için karşılaşmanın son anına kadar mücadele edeceğiz." dedi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Challenge Kupası'nda Moldova ekibi Riviera SSSH-2'yi eleyerek son 16 takım arasına kalmanın mutluluğu ve moraliyle Aziziye Belediyesi Termalspor deplasmanına gideceklerini söyledi.

Aziziye Belediyesi Termalspor maçında galip gelmek istediklerini dile getiren Bakır, "Amasya Taşova YİBO olarak ilk defa mücadele ettiğimiz Challenge Kupası'nda rakibimizi her iki maçta da yenerek son 16 takım arasına kalma başarısını gösterdik. Kadromuzun dar oluşu nedeniyle oyuncularımız maçlarda fazla süre almak zorunda kalıyor. Bu da yorgunluk ve sakatlıklara sebep oluyor. Önümüzdeki günlerde yapacağımız takviye ile maçlarda oyuncularımız daha fazla dinlenme fırsatı bulacak. Bu da oyun içinde daha diri kalmalarını ve daha fazla mücadele etmelerini sağlayacaktır." diye konuştu.

Muhammet Bakır, Aziziye Belediyesi Termalspor'un lige bu sezon yükselmesine rağmen güçlü bir takım oluşturduğuna dikkati çekerek, "Rakibimiz ligde üçüncü sırada. Aziziye Belediyesi Termalspor maçı zor olacak ama puan ya da puanlar almak için karşılaşmanın son anına kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımızda iki gün üst üste maç oynamanın yorgunluğu bulunsa da maça en diri şekilde çıkmak istiyoruz. Amacımız bu maçta galip gelerek lig sıralamasında hakkımız olan yeri almak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar