Altınordu'nun yeni oyuncusu Kenan Karışık:

- "Avrupa’da oynayacak bir Altınordu hedefinin ilk basamağı olan Süper Lig hedefine ulaşıp bu adımı atacağız"

Google Haberlere Abone ol
Altınordu'nun yeni oyuncusu Kenan Karışık:


İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği Kenan Karışık, "Avrupa’da oynayacak bir Altınordu hedefinin ilk basamağı olan Süper Lig hedefine ulaşıp bu adımı atacağız" dedi.

Sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Altınordu'nun yeni oyuncusu Kenan Karışık, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, 6 yaşından beri futbolun içinde yer aldığını, 10 sezon sonra döndüğü Altınordu'da şampiyonluk kupasına ulaşıp, tarihe geçecek kadroda yer almayı istediğini belirtti.

Türk futbolundaki en büyük değişimi Altınordu’da yaşadığını kaydeden Kenan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bundan sadece 10 yıl önce Yeşilyurt’taki tek sahada antrenman yaparken, bugün bambaşka koşullara sahibiz. Avrupa'nın bir çok kulübünde olmayan tesislerde futbolla yaşıyoruz. Bizler de bunun karşılığını verebilmek için buradayız. Avrupa'da oynayacak bir Altınordu hedefinin ilk basamağı olan Süper Lig hedefine ulaşıp bu adımı atacağız."

Kenan Karışık, orta sahada 3 farklı bölgede görev yapabildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Her kategoride farklı yetenekte oyuncularla beraber oynadım. Altınordu ise bambaşka yapıya sahip bir kulüp. Buradaki takım ruhu, arkadaşlık ve ortak hedefe kenetlenme başka hiçbir kulüpte yok. Kısa süredir burada olmama rağmen yıllardır ekibin içindeymişim gibi hissediyorum ve bizi başarıya asıl götürecek olan şey de bu."

Yorumlar