Altınordu'nun U11 Takımı Delmenhorster Junior Cup için Bremen'e gitti

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Altınordu'nun altyapı akibi U15 Takımı'nın Yunanistan'daki Elite Neon Cup'a katılmasının ardından, U11'ler de Almanya'da düzenlenen Delmenhorster Junior Cup için Bremen'e gitti. Almanya'da ilk gün FC Hude, Juventus,...

Google Haberlere Abone ol
Altınordu'nun U11 Takımı Delmenhorster Junior Cup için Bremen'e gitti

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Altınordu'nun altyapı akibi U15 Takımı'nın Yunanistan'daki Elite Neon Cup'a katılmasının ardından, U11'ler de Almanya'da düzenlenen Delmenhorster Junior Cup için Bremen'e gitti.

Almanya'da ilk gün FC Hude, Juventus, Borussia Dortmund, Hamburg ve Hasbergen takımlarıyla kozlarını paylaşacak minik futbolcular, boş vakit gününde ünlü Bremen Mızıkacıları'nın bulunduğu meydanı gezip kent merkezindeki önemli tarihi binalarda vakit geçirdiler.

Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, bu tarz turnuvaların her açıdan çok önemli olduğunun altını çizerek, "Çocuklarımız, masal ve ders kitaplarında okudukları yerleri görüp, kültürel ve sosyal yönlerini geliştirirken, Avrupa'nın en önemli altyapı ekipleriyle maçlar yapacaklar. Hani noktada olduğumuzu ancak bu turnuvalar sayesinde görebiliriz." dedi.

CİHAN

Yorumlar