Altınordu'nun genç kalecisi Erce Kardeşler:

- "Ümit Milli Takım'da olmak güzel. Bunun bir üst seviyesi A Milli Takım. Şimdi daha çok çalışarak, kulüp başarımızla beraber bu seviyeyi daha üste çıkarmak istiyorum"

Google Haberlere Abone ol
Altınordu'nun genç kalecisi Erce Kardeşler:


İZMİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç kalecisi Erce Kardeşler, Ümit Milli Takım'a seçilmenin sevincini yaşadığını bildirdi.

Erce Kardeşler, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, bugüne kadar fazla forma şansı bulamamasına rağmen umudunu hiç kaybetmediğini belirtti.

Bursaspor altyapısında sağ bek olarak başladığı futbol yaşamında, son 4 sezondur Altınordu'da olmanın ve çok çalışmanın bu başarıyı getirdiğini ifade eden 22 yaşındaki file bekçisi, şunları kaydetti:

"Kaleci antrenörümüz Atilla Küçüktaka benimle özel olarak ilgilendi. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu ise bana güvenini her aşamada gösterdi. Bana da sadece ve sadece çok çalışıp formayı almak kaldı. Altınordu'ya geldikten sonra bu noktaya ulaştım. Bu da gelişimim açısından ne kadar doğru bir tercih yaptığımı gösteriyor. Aslında benim için ani bir olay oldu. Sivas deplasmanına giderken havalimanında öğrendim. Çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Yanımda olan takım arkadaşlarımla birlikte sevinç yaşadık. Ümit Milli Takım'da olmak güzel. Bunun bir üst seviyesi A Milli Takım. Şimdi daha çok çalışarak, kulüp başarımızla beraber bu seviyeyi daha üste çıkarmak istiyorum."

Erce Kardeşler, Almanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Freiburg'a transfer olan Çağlar Söyüncü ve Medipol Başakşehir'de forma giyen Cengiz Ünder'in yolunda ilerlediğini belirterek, "Onlar, bu yolu geçerek ülkemizin ve Avrupa'nın üst düzey kulüplerine transfer oldu, A Milli Takım'a kadar yükseldiler. Hedefim, Türk gençleri içerisinden Avrupa çapında yıldızlar çıkacağını iddiasını doğrulamak ve önce kulübüm sonra da ülkeme uzun yıllar hizmet etmektir." ifadelerini kullandı.

Daha önce ay-yıldızlı formayı giyme şansı bulamayan Erce Kardeşler, Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 8. Grup'ta Hollanda ve Slovakya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosunda yer alıyor.

Yorumlar