Altınordu'nun da katıldığı Elite Neon Cup'ta heyecan sürüyor

Altınordu Futbol Akademisi U15 Takımı'nın Yunanistan'da katıldığı ve Avrupa'nın en iyi ekiplerinin mücadele ettiği Elite Neon Cup'ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı lacivetli ekip, ilk gün maçlarında Göteborg'a 2-0, ev sahibi...

Google Haberlere Abone ol
Altınordu'nun da katıldığı Elite Neon Cup'ta heyecan sürüyor

Altınordu Futbol Akademisi U15 Takımı'nın Yunanistan'da katıldığı ve Avrupa'nın en iyi ekiplerinin mücadele ettiği Elite Neon Cup'ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Kırmızı lacivetli ekip, ilk gün maçlarında Göteborg'a 2-0, ev sahibi AEK'ya penaltı golüyle 1-0 yenilirken, ikinci günde Apollon'u Kerem'in golüyle 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Minik futbolcular bu skorlarla 5-6 maçı oynamaya hak kazandı. Altınordu'nun 5-6 maçındaki rakibi henüz kesinlik kazanmadı.

Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, çok yararlı bir turnuva oynadıklarını belirterek, "U15 takımımız ilk kez uluslararası bir organizasyonda yer alıyor. Hem Avrupalı rakipleriyle mücadele ediyorlar, hem de kültürel, dil ve sosyal yönlerini geliştirmeleri açısından önemli bir fırsatı değerlendiriyorlar." dedi.

CİHAN

Yorumlar