Altınordu'da transfer çalışmaları

- Bandırmaspor'dan Sertaç Çam ile anlaşan İzmir temsilcisi, Berkay Samancı ile yollarını ayırdı

Google Haberlere Abone ol
Altınordu'da transfer çalışmaları


İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, geçen sezonu Kocaeli Birlikspor'da kiralık olarak geçiren Bandırmaspor'dan sağ kanat oyuncusu Sertaç Çam ile anlaşırken, orta saha oyuncusu Berkay Samancı ile yollarını ayırdı.

Altınordu Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, Sertaç Çam'ı uzun süredir takip ettiklerini, kendisini hem performans hem de kişilik olarak kulüp yapısına uygun bulduklarını kaydetti.

Genç oyuncunun da Altınordu'ya hedefleri doğrultusunda geldiğini bildiren Gündoğdu, "İnanıyorum ki, Sertaç Çam ismi PTT 1. Lig'de çokça anılacak." ifadesini kullandı.

Sedat Gündoğdu, iki sezondur takımda forma giyen Berkay Samancı ile yollarını ayırdıklarını belirterek, şunları aktardı:

"Biz kendisine teklifimizi yaptık ve anlaşmak için uzun süre bekledik. Rakamlar konusunda kesin bir prensibimiz var. Maddi anlamda bir türlü ortak noktada buluşamadık. Bu nedenle Berkay'a Altınordu'ya verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, gelecekteki futbol hayatında başarılar diliyoruz."

Yorumlar