Altınordu'da Gökhan Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da Gökhan Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı. İç ve dış transferde imzaları arka arkaya attıran Altınordu, sözleşmesi 2014-2015 sezonu sonunda bitecek Gökhan Yılmaz'ın da mukavelesini 1 yıl daha uzattı. Daha...

Google Haberlere Abone ol
Altınordu'da Gökhan Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da Gökhan Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı.

İç ve dış transferde imzaları arka arkaya attıran Altınordu, sözleşmesi 2014-2015 sezonu sonunda bitecek Gökhan Yılmaz'ın da mukavelesini 1 yıl daha uzattı. Daha önce kaptan Murat Cömert ve Engin Güngör'ün sözleşmelerini uzatan Altınordu, böylelikle kazanılan iki şampiyonlukta pay sahibi oyuncularla iskelet kadroyu korumayı başardı.

Tecrübeli sağ bek Altınordu'yu ailesi gibi gördüğünü söyleyerek, "Başarının temelinin istikrardan geçtiğini çok iyi biliyoruz. Kadromuzun önemli bölümünün korunması, PTT 1. Lig'deki ilk senemizde bize büyük avantaj sağlayacak." dedi.

Futbol Direktörü Murat Dizdar da Gökhan Yılmaz'ın futbolcu ve insan olarak örnek bir kişiliğe sahip olduğunun altını çizerek, "İki sene önce birlikte yola çıktığımız oyuncularla önemli işler başardık. Bizim gibi onlar da bu birliktelikten mutlular. Gökhan Yılmaz uzayan sözleşmesi, takım birlikteliğimizin korunması açısından çok önemli bir adım oldu." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar