Altınordu'da Başkan Özkan'dan futbolculara 'Türkiye'ye örnek olun' çağrısı

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yeni sezon öncesi profesyonel takım oyuncularıyla bir araya geldi ve önemli mesajlar verdi. Başkan Özkan, sporcularına, "Türkiye'ye örnek olun." dedi.Altınordu Futbol Sosyal Girişim Başkanı Seyit Mehmet...

Google Haberlere Abone ol
Altınordu'da Başkan Özkan'dan futbolculara 'Türkiye'ye örnek olun' çağrısı

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yeni sezon öncesi profesyonel takım oyuncularıyla bir araya geldi ve önemli mesajlar verdi. Başkan Özkan, sporcularına, "Türkiye'ye örnek olun." dedi.

Altınordu Futbol Sosyal Girişim Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kırmızı lacivertli futbolculardan her yönüyle Türkiye'ye örnek olmalarını istedi. 2014-2015 sezonunda PTT 1. Lig'de mücadele edecek oyuncularla sezonun ilk çalışması öncesi biraraya gelen Başkan Özkan, önemli mesajlar verirken, "Böylesine sağlam karakterli bir takıma sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum." dedi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan, yaptığı konuşmada, "Hem yönetim, hem de teknik heyet olarak Türkiye'ye örnek bir kulüp olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Bu sezon gözler biraz daha fazla üzerimizde olacak. Altyapıdaki çocuklarımızın öncü ağabeyleri olarak geçen iki sezonda olduğu gibi sahada sadece futbol oynamanızı ve performansınızla konuşulmanızı istiyorum. Yine kesinlikle rakipler ve hakemlerle olumsuz diyaloglara girmeyeceğiz. İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu sloganımızı oturtmak için uğraşalım. Bizim için günlük kararlar değil, ilkeler önemli. Saha içi ve dışında ilkelerimizden ayrılmayacağız. Sizinlerin Yeşilyurt Sait Altınordu Yerleşkesi'ne 2.5 metre boyunda posterlerinizi yaptırıyorum. Küçük çocuklarımız örnek alsınlar diye." ifadesini kullandı.

Başkan Özkan, Türk futbolcusuna olan güveni nedeniyle prensip olarak yabancı oyuncuya karşı olduğunun birkez daha altını çizerken, "PTT 1. Lig'de birçok yabancılara karşı oynayacaksınız. Yüreğinizde vatan sevgisi varsa, mutlaka başarılı olacaksınız. Biz aynı sistemle gideceğiz. Ülke olarak çok zor topladığımız dövizleri, yabancılara çanta çanta vermeyeceğiz. Temel amacımız, bu ülkenin topraklarından futbolculuk mesleğini seçmiş, gerçek profesyoneller yetiştirmek. Kazandığımızı Türk gençliğine yatırım olarak yönlendirmek. Ben inanıyorumki biz sahada top oynarsak, yan faktörlere takılmadan 90 dakika mücadele edersek, oyunumuza konsantre olursak, başarılı olmamak için bir neden yok. Ben size çok inanıyor ve güveniyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Özkan, Trabzonspor'a verdikleri Gökhan Karadeniz'in bir röportajında "Futbolculuğun bir meslek olduğunu Altınordu'da anladım." sözüne dikkat çekerek, "Kendisini yakından takip edeceğiz. Çok çalışıp, elimizde yetişen Salih Uçan, Taylan Antalyalı gibi, Altınordu armasını bulunduğu ligde en iyi şekilde temsil edeceğine Gökhan Karadeniz de söz verdi." dedi.

Özkan, sağlam karakterli birkaç oyuncu transferi daha yapacaklarını da belirterek, "Herkeste Altınordu bu sezon da şampiyon olup, Süper Lig'e çıkar temennisi var. Bizim ilk yıl hedefimiz ligde kalmak, ikinci yıl ilk altı, üçüncü yıl şampiyonluk. Ama takım önde gidiyorsa da son iki sezonda olduğu gibi tutmayız. Yeni yapılanmada Murat Dizdar Sportif Direktör, Sedat Gündoğdu İdari Direktör, Hüseyin Eroğlu da Futbol Direktörü olarak Kuşadası'ndaki tüm ekiplerimizi yönetecekler. Hepinize sağlıklı, başarılı bir sezon diliyorum. Allah utandırmasın." ifadesini kullandı.

ALTINORDU TAKIM KAPTANI CÖMERT: 25 YENİ ŞEYTAN

Başkan Seyit Mehmet Özkan'dan sonra söz alan takım kaptanı Murat Cömert, takım arkadaşlarına yaptığı konuşmada, "Biz iyi bir aileyiz. Başka takımlar isimli oyuncular ve büyük paralar harcayarak bir yerlere geldi." diyerek, şunları söyledi:

"Bizi iki sezondur başarıya götüren ise iyi çalışmamız ve arkadaşlığımız oldu. İnşallah bu sezon bunu daha da ileriye taşıyabiliriz. Geçen sezon bizim için '20 yeni şeytan' diyorlardı. Bu sezon da '25 yeni şeytan' olacağız. İnşallah bu sene de başarılı olacağız."

CİHAN

Yorumlar