Altınordu, iç transferde Engin Güngör’ün sözleşmesini 2 yıl uzattı

PTT 1. Lig'in yeni ekibi Altınordu, iç transferde kaptan Murat Cömert’in ardından tecrübeli futbolcu Engin Güngör’ün de sözleşmesini 2 yıl uzattı.Berkay Samancı, Koray Kaçınoğlu ve Yusuf Abdioğlu’nu renklerine bağlayan, iç transferde...

Google Haberlere Abone ol
Altınordu, iç transferde Engin Güngör’ün sözleşmesini 2 yıl uzattı

PTT 1. Lig'in yeni ekibi Altınordu, iç transferde kaptan Murat Cömert’in ardından tecrübeli futbolcu Engin Güngör’ün de sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Berkay Samancı, Koray Kaçınoğlu ve Yusuf Abdioğlu’nu renklerine bağlayan, iç transferde kaptan Murat Cömert’in sözleşmesini uzatan Altınordu, Engin Güngör’le de yenide anlaşma sağladı. Kızı Erva Naz’ın doğumundan sonra İzmir’e gelen tecrübeli futbolcu, yönetimle yaptığı görüşmenin andından 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İki şampiyonluk yaşadığı Altınordu’nun, kariyerinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen Engin Güngör, "Bu ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duydum. Son iki sezonda kazanılan iki şampiyonlukla isteyerek, çalışarak, öğrenerek ve gelişerek neleri başarabileceğimizi gösterdik. Yeni dönemde de hedeflerimizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğimize eminim." dedi.

Futbol Direktörü Murat Dizdar ise Engin Güngör’ün takım içindeki rekabeti artıran bir oyuncu olduğunu ifade ederek, "Kazandığımız iki şampiyonluğa önemli katkı sağladı. İki yıllık yeni dönemin de hem onun, hem de takımımız açısından başarılı olmasını diliyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar