Altınordu, gurbetçi Erdoğan Yeşiluyurt'u renklerine bağladı

Dış transferde Yusuf Abdioğlu, Berkay Samancı ve Koray Kaçinoğlu’nu renklerine bağlayan Altınordu, sağ ve sol kanatta görev yapabilen gurbetçi Erdoğan Yeşilyurt ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 1993 doğumlular arasında Alman profesyonel...

Google Haberlere Abone ol
Altınordu, gurbetçi Erdoğan Yeşiluyurt'u renklerine bağladı

Dış transferde Yusuf Abdioğlu, Berkay Samancı ve Koray Kaçinoğlu’nu renklerine bağlayan Altınordu, sağ ve sol kanatta görev yapabilen gurbetçi Erdoğan Yeşilyurt ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

1993 doğumlular arasında Alman profesyonel liginde en fazla forma giyen ikinci gurbetçi olan Erdoğan Yeşilyurt, geçen sezon 3. Lig ekiplerinden MSV Duisburg formasıyla 15 maçta görev yaptı. Futbola 4 yaşında Enzen Dursscheven’de başlayan, daha sonra Euskirchen ve Bonn’da oynayıp Biefeld’le 2. Lig’e yükselme sevinci yaşayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, geçen sezon ise MSV Duisburg forması giydi.

Altınordu’nun Almanya temsilcisi Yasin Özçelik sayesinde kırmızı-lacivert ekiple tanıştığını kaydedenErdoğan Yeşilyurt, “İzmir’e geçen mart ayında gelip tesisleri inceledim, Futbol Direktörü Murat Dizdar ve hocalarımızla tanıştım. Organizasyon yapısıyla ilgili bilgiler aldım. Gördüklerim, karar verme sürecimi hızlandırdı." dedi.

CİHAN

Yorumlar