Altınordu: 3 - Pazarspor: 0

Stat: DYO AlsancakHakemler: Yavuz Çetin, Engin Gökçe, Çağlar YıldızAltınordu: Evren, Furkan, Sinan, Murat, Gökhan Yılmaz, Halil İbrahim, Timur, Arif, Gökhan Karadeniz (Dk. 83 Mert Hakan), Engin (Dk. 42 Ozan Sol), Taha (Dk. 75 Doğan Karakuş)Pazarspor:...

Google Haberlere Abone ol
Altınordu: 3 - Pazarspor: 0

Stat: DYO Alsancak

Hakemler: Yavuz Çetin, Engin Gökçe, Çağlar Yıldız

Altınordu: Evren, Furkan, Sinan, Murat, Gökhan Yılmaz, Halil İbrahim, Timur, Arif, Gökhan Karadeniz (Dk. 83 Mert Hakan), Engin (Dk. 42 Ozan Sol), Taha (Dk. 75 Doğan Karakuş)

Pazarspor: Fethi, Uğur, Nuh, Erdinç, Aykut (Dk. 78 Devrimcan), Hacı (Dk. 83 Oğulcan), Ramazan (Dk. 69 Hakan), Cabir, Muhammed, Umut, Feyyaz

Goller: Dk. 56 Halil İbrahim, Dk. 66 Arif, Dk. 83 Doğan Karakuş (Altınordu)

PTT 1. Ligi’ne yükselmeyi geçen hafta garantileyen Altınordu, şampiyonluk maçında Pazarspor’u 3-0 yendi.

Maçtan önce stat, dev Altınordu bayrakları, balonlar, kurdeleler ile süslendi. Altınordulu futbolcular, sahaya Down Sendromlu çocuklarla el ele vererek çıktılar.

Pazarspor takımı da jest yaparak, kırmızı-lacivertli futbolcuları alkışlarla sahaya çıkardılar. Konuk ekibin bu hareketi tribünlerden büyük alkış aldı. Pazarspor, sahaya da 'Şampiyonu kutluyoruz' yazılı pankartla çıktı.

Açık tribünde 'Geliyor Türkiye'nin Altınordu'su', 'Kırmızı Şeytanlar', 'Şampiyon Altınordu' yazılı dev grafitiler açıldı.

Karşılaşmayı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile çok sayıda davetli ve üst düzey bürokrat da izledi.

CİHAN

Yorumlar