"Altın kız"dan Akhisar Belediye Başkanı'na ziyaret

- Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, milli cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı'nı konuk etti

Google Haberlere Abone ol
"Altın kız"dan Akhisar Belediye Başkanı'na ziyaret

İZMİR (AA) - Güney Kore'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası ve Trabzon'daki Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret etti.

Akhisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "Altın kız" olarak da anılan 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı'nın, annesi Seçil Onbaşı, babası Serkan Onbaşı ve antrenörü Gürkan Er'le Hızlı'yı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Akhisarlı Ayşe'nin kendilerini gururlandığını belirten Hızlı, milli sporcunun elde ettiği başarının azmin ve disiplinin getirdiği bir zafer olduğunu kaydetti.

Hızlı, ona destek olan ailesi ve antrenörün fedakarlıklarının göz ardı edilemeyeceğini belirterek, "Geleceği parlak olan bu sporcumuza her türlü desteği sağlamak bizim boynumuzun borcudur. İnşallah bundan sonra başarılarına daha büyük başarılar katar." ifadelerini kullandı.

Antrenör Gürkan Er, önlerinde birkaç organizasyon olduğunu bunun dışında gelecek sezonun planlamalarına başladıklarını, Avrupa Şampiyonası için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Belediye başkanı Hızlı, dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı'ya çeşitli hediyelerle altın hediye etti.

Yorumlar