Almeida: Beşiktaş'ta kalmak istiyorum

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Hugo Almeida, Beşiktaş'ta kalmak istediğini fakat daha kulüple anlaşma sağlayamadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Almeida: Beşiktaş'ta kalmak istiyorum

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Hugo Almeida, Beşiktaş'ta kalmak istediğini fakat daha kulüple anlaşma sağlayamadığını söyledi.

Takımın Antalya'da kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını cevaplayan yıldız futbolcu, kulüple henüz anlaşma sağlayamadıklarını fakat Beşiktaş'ta kalmak istediğini söylerken, bir basın mensubunun kulübün transfer politikasını nasıl buluyorsun? sorusuna ise, "Teknik direktör olsaydım büyük oyuncularla çalışırdım." cevabını verdi.

Antalya kampının 6. gününde antrenmanın ardından soruları cevaplayan Almeida, "İkinci yarı hazırlıklarımız iyi devam ediyor. Elimizden geldiği kadar da iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Kulüple kontrat yenileme konusunda daha anlaşma sağlamadık. Burada kalmak istiyorum ve burada mutluyum." dedi.

Hugo Almeida, Kasımpaşa maçındaki olaylara da değinerek, "O maçta benim önceden yaşamadığım olaylar oldu. Şiddeti futbolcu olarak görmek istemiyoruz. Maçın tekrar edilmesi de mutluluk verici. O maçtan 3 puan almak için çalışacağız." dedi.

'BÜYÜK OYUNCULARLA ÇALIŞIRDIM'

Portekizli futbolcu teknik adam olsaydım büyük oyuncularla çalışmayı tercih ederdim derken, sezonun ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve puan farkının kapanabileceğini söyledi.

Almeida, ilk yarıya çok iyi başladıklarını, olayların yaşandığı Galatasaray maçından sonra seyircisiz oynamış olmanın kendilerini negatif bir şekilde etkilediğini belirterek, "2. yarıya galibiyetlerle başlamak istiyoruz. Ben de 2. yarıda gollerime devam etmek istiyorum. Beşiktaş gibi bir takımın, çok teknik adam değiştirmesi iyi birşey değil. Artık tek dileğimiz hocamızın uzun yıllar takımda kalması." dedi.

İlk yarı iyi bir dönem geçirdiğini de belirten Almeida, "Takımımız kompak bir takım. Herkes elinden geleni yapıyor. Liderle aramızda puan farkı açık fakat lig ikincisi ile aramızda fazla puan farkı yok. Bana göre takımımızda eksik bir durum yok. Ben teknik direktör olsaydım büyük oyuncularla çalışmayı tercih ederdim." diye konuştu.

Almeida son olarak milli takımdan arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun FIFA Ballon D'or ödülü almasına da yorumda bulunarak, "Ronaldo ödül aldı. Bence hak etti. Kendini beğenmiş dediler ama dün akşam herkes gördü. Çok insan kasıntı hareketleri yüzünden onu eleştiriyor. Önemli insanlar bunu yapıyordu. Oysa onun hareketleri kazanma arzusunu işine konsantre olduğunu gösteriyor." dedi.
CİHAN

Yorumlar