Almanya’da gündem Türk yıldız Çalhanoğlu

Bundesliga’da sezon tamamlandı, ancak Hamburg’un Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun hangi takıma gideceği konuşulmaya devam ediyor.Bu sezon baraj maçına kalan takımının en iyisi olan genç yetenek, büyük kulüpler arasında paylaşılamıyor....

Google Haberlere Abone ol
Almanya’da gündem Türk yıldız Çalhanoğlu

Bundesliga’da sezon tamamlandı, ancak Hamburg’un Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun hangi takıma gideceği konuşulmaya devam ediyor.

Bu sezon baraj maçına kalan takımının en iyisi olan genç yetenek, büyük kulüpler arasında paylaşılamıyor. Alman devi Bayern Münih’in transfer listesine aldığını açıklamasının ardından Çalhanoğlu’nun yeni sezonda Bayer Leverkusen formasını giymeye daha yakın olduğu konuşuluyor.

Türk futbolcunun menajeri tarafından yapılan açıklamada Hakan’ın Hamburg’dan ayrılmak istediğini, gelişimi için en uygun kulübün Bayer Leverkusen’in olduğunu belirtti.

Bonservis bedelinin 12 milyon Euro olduğu ifade edilen Hakan’ın Bayern Münih’e gitmeyi ise düşünmediğini belirten menajer, Mario Götze ve Xherdan Shaqiri gibi kulübede oturmaya niyeti yok diyerek oynama isteklerini de belirtmiş oldu.

Daha önce Trabzonspor’un elinden kaçırdığı Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray, Juventus, Chelsea, Manchester United, Roma, Atletico Madrid, Manchester City ve son olarak Rus takımı Spartak Moskova’nın transfer listesinde olduğu belirtiliyor.

HAKAN’DAN MÜTHİŞ BİR İLK SEZON

Bundesliga’nın kuruluşundan buyana ligden düşmeyen tek takımı olan Hamburg, bu yıl kötü bir sezon geçirse de milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ilk senesinde müthiş işler yaptı. 32 maçta Mavi Beyazlıların formasını giyen genç yetenek 11 gol atıp 4 de asist yaparak performansıyla Bundesliga’nın ilgi odağı oldu.

Ligde dört güzel frikik golüne de imza atan Hakan, bu alanda Bundesliga’da zirvede yer aldı. Hamburg’un kümede kalmak için Greuther Fürth’le yarın ve pazar günü oynayacağı iki baraj maçında Hakan yine takımının en büyük silahı olacak. CİHAN

Yorumlar