Almanya Milli Takımı oyuncuları, trafik kazası geçirdi

FIFA 2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Almanya Milli Takımı oyuncuları Julian Draxler ve Benedikt Höwedes, trafik kazası geçirdi. Kazada iki kişinin ağır yaralandığı belirtlidi.Bir sponsor etkinliği için Formula 1 pilotu Nico...

Google Haberlere Abone ol
Almanya Milli Takımı oyuncuları, trafik kazası geçirdi

FIFA 2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Almanya Milli Takımı oyuncuları Julian Draxler ve Benedikt Höwedes, trafik kazası geçirdi. Kazada iki kişinin ağır yaralandığı belirtlidi.

Bir sponsor etkinliği için Formula 1 pilotu Nico Rosberg ve Pascal Wehrlein'in kullandığı araçlara binen Julian Draxler ve Benedikt Höwedes'in adeta ölümden döndüğü iddia edildi. Şampiy10'un haberine göre, Pascal Wehrlein'in yoldan çıkması ile yaşanan kazada iki kişi ağır yaralandı.

Kazada Schalke'nin iki yıldızından Julian Draxler, Nico Rosberg'in, Benedikt Höwedes ise Pascal Wehrlein'in aracında bulunuyordu. Yaşanan olayın ardından iki oyuncu da bir süre yürümekte zorlanırken Höwedes yaptığı açıklamada sırtında ağrılar olduğunu, ayaklarını bir an için hissetmediğini ama ciddi bir sakatlığının ise olmadığını söyledi.

Olayın trafiğe kapalı bir yolda düzenlenen etkinlik sırasında, bir kişinin aniden yola çıkması sonucu gerçekleştiği belirtildi. Nico Rosberg'in bu kişiye çarpmamak için durduğu ama Pascal Wehrlein ise yoldan çıktığı ve kenardaki iki kişiye çarptığı açıklandı.

Twitter hesabından olayın halen şokunu yaşadığını belirten Nico Rosberg, yaralanan ,iki kişinin de hızlıca sağlığına kavuşmasını diledi.

Almanya Milli Takımı ise yaşanan bu talihsiz olayın ardından çalışmalarına devam ederken Draxler ve Höwedes de bu sabahki çalışmada yerlerini aldı.

CİHAN

Yorumlar