Almanya - Arjantin finalinin normal süresi golsüz sona erdi

FIFA 2014 Dünya Kupası finalinin normal süresi tamamlandı ve iki takımın çabası gol getirmeyince 90 dakika 0-0 berabere tamamlandı.Dünyanın futboldaki en büyüğünün belli olacağı Dünya Kupası final maçında Almanya ile Arjantin Brezilya'nın...

Google Haberlere Abone ol
Almanya - Arjantin finalinin normal süresi golsüz sona erdi

FIFA 2014 Dünya Kupası finalinin normal süresi tamamlandı ve iki takımın çabası gol getirmeyince 90 dakika 0-0 berabere tamamlandı.

Dünyanın futboldaki en büyüğünün belli olacağı Dünya Kupası final maçında Almanya ile Arjantin Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrindeki dünyaca ünlü Maracana Stadı'nda 78 bin 800 kişinin takibiyle oynandı. 90 dakika süresince Arjantin'den Higuain, ağları bulan vuruşunda İtalyan hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

İtalyan hakem Nicola Rizzoli'nin düdük çaldığı maçta, dünya liderleri de tribündeki yerlerini aldı. Rusya devlet başkanı Putin, finalistlerden Almanya'nın cumhurbaşkanı ve başbakanı da tribündeki yerlerini aldı. Brezilya'nın efsane ismi Pele, faal futbolcu Kaka ve İngilizlerin efsane ismi Beckham da tribünde yerlerini aldılar.

Final maçı öncesi FIFA 2014 Dünya Kupası'nın kapanış töreni yapılırken, Dünya Kupası'nı ise sahadaki podyuma son dünya şampiyonu İspanya'nın kaptanı Puyol tarafından getirildi.

CİHAN

Yorumlar