Alima Yeni Malatyaspor'un kalecisi Vedat Kapurtu:

- "38 yaşındayım ancak çalışma arzusu ve performans olarak daha oynayacak durumdayım. Rabbim ciddi bir sakatlık vermediği müddetçe daha önümde uzun sezonlar var"

Google Haberlere Abone ol
Alima Yeni Malatyaspor'un kalecisi Vedat Kapurtu:

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un 38 yaşındaki kalecisi Vedat Kapurtu, "Rabbim ciddi bir sakatlık vermediği müddetçe daha önümde uzun sezonlar var." dedi.

Vedat, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında 3-3 berabere kaldıkları Karşıyaka maçının ilk yarısında kendilerine yakışmayan bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Karşıyaka maçının ikinci yarısında daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten tecrübeli kaleci, iyi mücadele etmelerine rağmen beraberliğe razı olduklarını vurguladı.

Vedat Kapurtu, ligin başında herkesin Alima Yeni Malatyaspor'a "küme düşecek takım" gözüyle baktığını ancak takımının ortaya koyduğu mücadele ve topladığı puanlarla takdir topladığını belirtti.

Dört sezondur Alima Yeni Malatyaspor forması giydiğini hatırlatan Vedat, şunları kaydetti:

"38 yaşındayım ancak çalışma arzusu ve performans olarak daha oynayacak durumdayım. Rabbim ciddi bir sakatlık vermediği müddetçe daha önümde uzun sezonlar var. 3-4 sezon daha oynayabilecek gücüm var. Bu sezon sonunda sözleşmem bitiyor ve bana gelen bir teklif yok. Önümüzde 2 maçımız var. Bu maçları da yüzümüzün akıyla bitirmeyi amaçlıyoruz. Malatya'yı seviyorum. Ben her sene tek yıllık sözleşme imzaladım. Sezon sonu oturulur, konuşulur ne gerekiyorsa o yapılır."




Yorumlar