Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

- "Sahamızdaki Karşıyaka maçını kazandığımız takdirde play-off şansımız artar"

Google Haberlere Abone ol
Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:


MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçını kazandıkları takdirde play-off şanslarının artacağını söyledi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Adana Demirspor maçında iyi mücadele ettiklerini ancak karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıklarını ifade etti.

Adana Demirspor karşısında 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını anlatan Ravcı, "3 puanı hak ettiğimiz bir maçtı. Oyuncuların ortaya koydukları mücadele, hırs ve azimleri üst düzeydeydi. Bundan dolayı futbolcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyoruz." dedi.

Bu karşılaşmayı unutarak sahalarında yapacakları Karşıyaka maçına odaklandıklarını dile getiren Ravcı, ligde her hafta sürpriz sonuçların alındığına işaret etti.

Kalan maçları galibiyetle kapatmayı hedeflediklerini anlatan Ravcı, "Sahamızdaki Karşıyaka maçını kazandığımız taktirde play-off şansımız artar. Diğer rakiplerin durumlarını da görmek lazım. İnşallah ligde kalan 3 maçı kazanıp diğer rakiplerin de durumlarına bakarak yer alacağımız noktayı göreceğiz." şeklinde konuştu.

Yorumlar