Ali Tandoğan, Denizlispor'da göreve başladı

- Denizlispor Sportif Direktörü Tandoğan: "Büyük bir yapılanmaya girip takımımızı Süper Lig'e çıkarmalıyız"

Google Haberlere Abone ol
Ali Tandoğan, Denizlispor'da göreve başladı


DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un sportif direktörü Ali Tandoğan, takımı Süper Lig'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Takımdaki görevine başlayan Tandoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, profesyonel kariyerinde 5,5 yıl Denizlispor'da forma giydiğini, UEFA Kupası'nda çeyrek final oynamış kadronun içinde yer aldığını ve takım kaptanlığı yaptığını anımsattı.

Denizli'yi her zaman gönülden sevdiğini ifade eden Tandoğan, şunları kaydetti:

"Buraya geldiğim için çok mutluyum. Futbol bitti ama işin idari kısmına geçtim. Amacımız Denizlispor'u hak ettiği yerlere çıkarmak olacak. Denizlispor'daki sıkıntıları çözmek için buradayız ve yeni hocamızı belirledikten sonra eksiklerimizi tamamlayacağız. Başkanımızla ve yönetimimizle iyi bir kadro oluşturacağız. Bu takımın bu ligde olması, çok garipsenecek bir durum. Takımın çok büyük bir potansiyeli var. Biz bu takımı yıllar önce lige çıkardık. 7-8 yıl ligde kaldı. Büyük bir yapılanmaya girip takımımızı Süper Lig'e çıkarmalıyız."

2014-2015 sezonunun ardından oyunculuk kariyerini noktalayan Ali Tandoğan, yeşil-siyahlı takımda 1998-2003 yıllarında top koşturmuştu.

Yorumlar