Ali Gürbüz, Kırkpınar'da iddialı

- 650 ve 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Antalyalı güreşçi Ali Gürbüz, iki yıl aradan sonra er meydanına başpehlivanlık için çıkacak - Ali Gürbüz: "Altın kemerin ebedi sahibi olmak için çalışıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Ali Gürbüz, Kırkpınar'da iddialı


ANTALYA (AA) - 650 ve 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Ali Gürbüz, iki yıl aradan sonra Kırkpınar'da başpehlivanlık için er meydanına çıkacak.

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü pehlivanı Ali Gürbüz, 655'incisi gerçekleştirilecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için kamp sürecini tamamladı.

Korkuteli ilçesi ile Muratpaşa Belediyesi Recep Gürbüz Eğitim Merkezi ve Spor Salonu'nda günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını tamamlayan Ali Gürbüz, verimli bir kamp süreci geçirdiğini ifade etti.

Kırkpınar'da daha önce de altın kemer kazandığını vurgulayan Ali Gürbüz, "Altın kemerin ebedi sahibi olmak için çalışıyorum. Hedefimize varmak için kararlı ve en iyi şekilde hazırlandım. İnşallah altın kemeri takıp, Antalya'ya geleceğim. Bana güvenenlerin güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışıyorum." değerlendirmesinde bulundu.


- Hazırlık sürecinde 5 kez başpehlivan oldu


Ali Gürbüz, 15 Mayıs'ta Bursa Nilüfer Belediyesi 54. Çalı Yağlı Güreşleri, 19 Mayıs'ta Kırklareli Büyükmandıra Belediyesi 91. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde, 22 Mayıs'ta Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde, 29 Mayıs'ta Beylikdüzü Belediyesi Yağlı Güreşleri'nde, 4 Haziran'da ise Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 52. Kiraz Festivali güreşlerinde başpehlivan oldu.

Bu arada, Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübünden farklı boylarda 30 güreşçi er meydanına çıkarak, derece elde edebilmek için mücadele edecek.

Yorumlar