Ali Düşmez, İstanbul ASKF Başkanlığı'na yeniden seçildi

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 15. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri İstanbul Maslak'ta yer alan TİM Show Center'da yapıldı.1267 delegenin katıldığı seçimlerin sonunda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve TASSK Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Ali Düşmez, İstanbul ASKF Başkanlığı'na yeniden seçildi

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 15. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri İstanbul Maslak'ta yer alan TİM Show Center'da yapıldı.

1267 delegenin katıldığı seçimlerin sonunda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve TASSK Başkanı Ali Düşmez bir dönem daha başkanlığa seçildi.

Divan Kurulu Başkanlığını Seyit Ateş'in yaptığı genel kurulda, kurucu üye Kemal Bektaş, Ayhan Yarkın ve İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür Genel Kurulun açılışını yaparken katılanlara teşekkür ettiler.

Genel kurula TFF 2. Başkanvekili ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Genel Sekreter Vekili Adnan Ersan, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF İstanbul İl Başkanvekili Ufuk Tatar, İstanbul Futbol Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Osman Özgül, İASKF Eski Genel Başkanı Sait Yücel ile çok sayıda kulüp başkanı yönetici ve futbol adamı da katıldı.

Açılan sandıklar sonucunda Ali Düşmez 802, Seymen Gençtürk 272 ve Ahmet Akpınar ise 193 oy aldı. Ali Düşmez seçim sonrasında yaptığı açıklamada tüm kulüplere eşit mesafede olduklarını belirterek hizmetlerin devamının geleceğini ve amatörler dünyası için yeni projeler hazırladıklarını söyledi.

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu da yayımladığı bir mesajla, Ali Düşmez'i tebrik ederek, başkanlık döneminde başarılar diledi.

CİHAN

Yorumlar