Alex Telles'den derbi yorumu

Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Alex Telles, "Stadımız dolu olduğu zaman etkilenmeyecek kişi ve takımın olmadığını düşünüyorum.

Google Haberlere Abone ol
Alex Telles'den derbi yorumu

Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Alex Telles, "Stadımız dolu olduğu zaman etkilenmeyecek kişi ve takımın olmadığını düşünüyorum." dedi.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesinde Brezilyalı oyuncu Alex Telles, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Telles, derbide yaşanacak atmosferin çok üst düzey olacağını belirtirken, takıma yardım etmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Derbilerin hem futbolcular için, hem de camialar için çok önemli olduğunu vurgulayan Telles, "Bu yüzden de Cumartesi günü çok önemli bir maç bizi bekliyor. Ben de inanılmaz motive olmuş bir şekilde çalışmalarıma devam ediyorum. En son karar hocamız tarafından verilecektir ama, bana oynama şansı verirse derbide elimden gelenin en iyisini yapıp takımıma yardımcı olmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Türk Telekom Arena Stadı'nın dolu olduğu zaman etkilenmeyecek kişi ve takımın olmayacağını belirten genç oyuncu, "Bunu burada oynadığım ilk maçta yaşadım ve Brezilya'daki tanıdıklarımı arayarak anlattım. Derbide de bu muhteşem atmosferi tüm dünya bir daha görecektir." diye konuştu.

AMACIM MAKSİMUM FAYDA SAĞLAMAK

Amacının her maçta takımına maksimum seviyede fayda sağlamak olduğunu kaydeden Telles, "Oyun stilimde gol atmak ve asist yapmak da var. Burak'a attırdığım golden dolayı çok mutluyum. Umarım Beşiktaş derbisinde de bu tip şansları yakalarız ve güzel sonuç alırız." dedi.
CİHAN

Yorumlar