Alex Telles: Chelsea'yi yenebilecek güce sahibiz

Galatasaraylın Alex Telles, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacakları karşılaşmayı sabırsızlıkla beklediğini ve Chelsea'yi yenebilecek güce sahip olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Alex Telles: Chelsea'yi yenebilecek güce sahibiz

Galatasaraylın Alex Telles, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacakları karşılaşmayı sabırsızlıkla beklediğini ve Chelsea'yi yenebilecek güce sahip olduklarını söyledi.

    Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı başarılı futbolcu Alex Telles, kulüp televizyonunda yayınlanan "Ülker Fanzone'da Çocuk Saati" programına konuk oldu. Türk Telekom Arena'daki Ülker Fanzone'da gerçekleşen programda, sarı - kırmızılı futbolcu Telles minik hayranlarının sorularını cevaplandırdı.

    Hayatı boyunca futbolcu olmak istediği belirten Brezilyalı oyuncu, "Bir şeyi başarmak için de çalışmak gerekiyor. Futbolcu olamasaydım da, sporla ilgili bir alanda devam etmek isterdim." dedi.

    Tüm Türkiye gibi kendisinde Chelsea maçını beklediğini ifade eden başarılı futbolcu, "Ben Chelsea maçı için kendimi yüzde yüz hazır hissediyorum. Galatasaray Chelsea'yi de geçecek güce sahip. Elimizden geleni yapacağız, savaşacağız." diye konuştu.

KAZANDIĞIN HER TOP, ÖNÜNE GELEN YEMEK TABAĞIDIR

    Takımdaki rekabet hakkında da ilginç bir benzetme yapan Alex Telles, "Melo gibi daha çok savunmaya yönelik oynadığım için her topu kazanmak zorunda hissediyorum kendimi. Sahaya çok farklı duygularla çıkıyorum. 'Her kazandığın top, aslında önüne gelen yeni bir yemek tabağıdır' diye bir söz var Brezilya'da. Daha çok yemek yiyen kazanır." yorumunda bulundu.

EN BÜYÜK HAYALLERİMDEN BİRİ BREZİLYA MİLLİ TAKIMI

    Telles, en büyük hayalinin ise Brezilya Milli Takımı'na seçilerek Dünya Kupası kadrosunda yer almak olduğunu ifade etti. İlk kazandığı para ile ne yaptığı hakkında sorulan bir soruya ise genç oyuncu, "Aileme yardım yaptım." diye cevap verdi.

    Geldiği vakitten bu yana sarı - kırmızılı taraftarların kendisine inanılmaz destek olduğunun altını çizen Brezilyalı oyuncu, onlara layık olmaya çalışacağını kaydetti.

    Takım içindeki ilişkilerinden de bahseden sarı - kırmızılı futbolcu, "Sneijder çok eğlenceli ve sürekli şakalar yapan bir insan. Drogba da şakayı seven, dans etmeyi seven bir oyuncu. Anlaşmamız zor oluyor. Azıcık İngilizcem ile şakalaşabiliyoruz sadece. Muslera, Taffarel ve ben oturup, saatlerce sohbet ediyoruz. Takımla en fazla sevdiğim isimlerden biri. Selçuk taraftar için çok önemli bir oyuncu, bunu gösterdi. İletişim sıkıntımız olsa da, hiç yanımdan ayrılmadı." diye konuştu.

SELÇUK'UN TARZI BREZİLYALI OYUNCULARA BENZİYOR

    Takım arkadaşı Selçuk İnan hakkında da yorum yapan Alex Telles, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Selçuk'un topu her zaman alıp ileriye gitme gibi bir isteği var. Sürekli atağı düşünüyor, stili Brezilyalı oyunculara benziyor. Onunla birlikte oynamak da benim için önemli."

AİLEM YAKIN ZAMANDA TÜRKİYE'YE GELECEK

    Son olarak ise ailesinin yakın bir vakitte Türkiye'ye geleceğini belirten başarılı futbolcu Telles, "Türkiye'ye geldiğimde, ailem burada olmadığı için çalışmalar sonrasında internette onlarla sürekli konuştum. Onları çok özledim. Ailem de yakın zamanda Türkiye'ye gelecek." dedi.

    Program sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Brezilyalı futbolcu, küçük hayranlarına bol bol imza dağıttı. CİHAN

Yorumlar