Alanyaspor ile final maçına çıkacak Hatayspor maddi destek bekliyor

İzmir'de Göztepe'ye yenilmesine karşın ilk oynan maçta aldığı avaraj ile final oynama hakkını kazanan Hatayspor, geçen sezon yaşadıkları hayalkırıklığını bu yılda yaşamak istemiyor. Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, play-off yarı...

Google Haberlere Abone ol
Alanyaspor ile final maçına çıkacak Hatayspor maddi destek bekliyor

İzmir'de Göztepe'ye yenilmesine karşın ilk oynan maçta aldığı avaraj ile final oynama hakkını kazanan Hatayspor, geçen sezon yaşadıkları hayalkırıklığını bu yılda yaşamak istemiyor.

Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, play-off yarı finalinde Göztepe’yi eleyerek finale çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

    Finale çıkma başarısını gösteren teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Kulüp Başkanı Baram, Hatayspor’un bu final başarısının 20’şer milyon lira bütçeli Göztepe ve Malatya takımlarına karşı aldığını vurguladı. Bu takımlara karşı alınan zaferin küçümsenmemesi gerektiğine de işaret eden Baram, "Hatayspor, grupta birinci olan Giresunspor’u da farklı yenmiş bir takımdır. Hatayspor PTT 1.Ligi fazlasıyla hakediyor." dedi.

İZMİRDE YAŞANAN OLAYLAR

    Hatayspor Kafilesinin, maç öncesinde İzmir'de yaşadığı saldırılardan ötürü üzgün olduğunu da aktaran Başkan"İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve görevlerini yapan tüm polislere Hatay halkı ve Hatayspor camiası adına teşekkür ederim. Yetkililerin ve emniyet görevlilerinin olağanüstü çabası olmasaydı daha neler yaşardık hayal bile edemiyorum." dedi.

    Kentte sağlanan birlikteliğin Hatayspor’u şampiyonluk hedefine taşıyacağını kaydeden Baram, manevi yönden verilen desteklere teşekkür ederken maddi desteğe de ihtiyaçlarını olduğunu hatırlattı. Hatayspor kafilesi İzmir’da oynanan maçın ardından maçın oynanacağı İstanbul’a geçtiğini kaydeden Baram "Şimdi Hatayspor’a desteğin tam zamanıdır. Geçen sezon yaşadığımız hayal kırıklığını yeniden yaşamamak için Hatayspor’a herkesin maddi yardım yapması gerekirb" dedi.

    Başkan Baram ayrıca Hatayspor yönetimi olarak şampiyonluk primini kişi başı 75 bin TL olarak belirlediklerini ve 2 milyon lira tutarında ki bu şampiyonluk primini hak edenlere verilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

CİHAN

Yorumlar