Aktif Eğitim-Sen üyeleri: Samsunspor ile 19 Mayıs'ta çifte bayram yapacağız

PTT 1. Lig'de mücadele eden ve tüm imkânsızlıklara rağmen beklenenin üzerinde bir performns sergileyerek Play-Off oynamayı garantileyen Samsunspor'un gruptan çıkarak Süper Lig'e çıkması için tüm şehir destek veriyor.Yerel yöneticilerden,...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitim-Sen üyeleri: Samsunspor ile 19 Mayıs'ta çifte bayram yapacağız

PTT 1. Lig'de mücadele eden ve tüm imkânsızlıklara rağmen beklenenin üzerinde bir performns sergileyerek Play-Off oynamayı garantileyen Samsunspor'un gruptan çıkarak Süper Lig'e çıkması için tüm şehir destek veriyor.

Yerel yöneticilerden, iş adamlarına, sivil toplum kuruluşlarından siyasetçisine kadar herkesin, 18 Mayıs'ta oynanacak olan Play-Off final maçından Samsunspor'un galip ayrılacağını ve 19 Mayıs tarihinde çifte bayram yaşayacaklarına inanıyor. Bu kapsamda takıma moral ve destek vermek için tesislere giden Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Yönetim Kurulu ile üyeler antrenman sonunda takıma güç vermesi için tatlı ikram etti.

Sendika üyeleri aileleriyle birlikte ilk olarak Nuri Asan Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Emin Kar'ı makamında ziyaret etti. Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, burada Samsunspor’un kentin tanıtımı için ne kadar önemli bir etken olduğunu başkanla paylaştı.

Geçmişine bakıldığında felaketlerin en büyüğünü yaşamış olan Samsunspor’un bu sebeple insanların gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu kaydeden Zor, bu acı ve hüzne rağmen Samsun halkının desteğiyle kulübün kısa zamanda toplandığını ve âdete 4 büyüklere oyuncu yetiştiren bir okul gibi çalıştığını söyledi. Samsunspor'un son zamanlarda yaşadığı maddi sıkıntıları aşacağına inançlarının tam olduğunu kaydeden Sefa Zor, şöyle konuştu:

"Bu sıkıntılar giderildikten sonra kırmızı-beyazlı takımın yine Süper Lig'de fırtınalar koparacak. Yine 4 büyüklerin korkulu rüyası olacak ve hem Süper Lig'e hem de Samsun'a değişik bir hava katacak. Bu anlamda bizde Aktif-Eğitim Sen olarak imkânlarımız ölçüsünde üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.

Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği PTT 1. Lig Play-Off maçlarının son maçı 18 Mayıs tarihinde oynanacak. Buradan istediğimiz sonucu almamız halinde 19 Mayıs kutlamalarıyla birlikte bir de Samsunspor'un Süper Lig'e çıkışını kutlayacağımız. Yani 19 Mayıs günü çifte bayram yapacağız."

Yapılan ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Emin Kar ise, takım olarak moral ve motivasyona ihtiyaçları olduğunu söyledi. Samsunspor'un şehrin takımı olduğunu sözlerine ekleyen Kar, "Bizler burada gelip geçiciyiz ama bu takım burada olmaya her zaman devam edecek." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu görev bugün bize verildi yarın başkasına verilecek. Ama biz şuan tüm imkânsızlıklara rağmen beklenenin üzerinde bir performans sergileyerek bugünlere geldik. Bunda emeği olan başta yönetim, oyuncu ve taraftarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Biz takımı Süper Lig'e çıkartmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Ama bu yalnız verilecek bir mücadele değil tüm şehrin tek yürek olması ve takıma destek vermesiyle olabilecek bir şey. Bu sebeple tüm Samsunluları Play-Off maçları boyunca takımı yalnız bırakmamalarını istiyoruz."

Başkanın ziyaretinin ardından sendika üyeleri aileleriyle birlikte önce antrenmanı izledi ardından futbolculara maç öncesi güç vermesi için tatlı ikram ettiler.

CİHAN

Yorumlar