Akman: Süper Lig'in gidişatı çok enteresan bir hal aldı

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, Süper Lig'in gidişatının çok enteresan bir hal aldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Akman: Süper Lig'in gidişatı çok enteresan bir hal aldı

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, Süper Lig'in gidişatının çok enteresan bir hal aldığını söyledi. Maçlarda favoriyi kestirmenin güç olduğunu da aktaran Akam, "Her maçtan ilginç sonuçlar çıkabiliyor. Bizde Akhisar Belediyespor maçından galip ayrılırsak ligin dördüncüsü olabileceğiz." dedi.

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, siyah kırmızılı kulübün resmi internet televizyonu ESES TV'ye konuştu. Antalyaspor maçında aldıkları yenilginin kendilerini çok üzdüğünü anlatan Akman, "Kendi sahamızda aldığımız mağlubiyet bizi çok üzdü ama motivasyonumuzu bozmadı. Her zaman söylediğimiz gibi, lig uzun bir maraton ve bu maratonda iyi olduğu gibi kötü günlerimiz de olacak." diye konuştu.

Taraftarların Gençlerbirliği maçı yenilgisi sonrası yaptığı tezahüratlardan dolayı özgün olduklarını aktaran Akman, "Önemli olan kötü günlerde birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyabilmektir. Kaybettiğimiz puanlar ve kötü oyunumuz bir yana tribünden gelen sesler bizi çok üzdü. Biz bu takımı uçurumun eşiğinden aldık ve verdiğimiz emeklerin karşılığını da Antalya’da telafisi olmayan maçta atacağımız 2 golle alabileceğiz. Karamsarlığa ve kötü bir tabloya hiç gerek yok. Gün birlik ve beraberlik günü. Şunu söylemeliyim ki takıma olan inancımız devam ediyor. Kaliteli bir takımımız var ve hedefimize ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Süper Lig'in gidişatının çok enteresan bir hal aldığına değinen Akman, "Maçlarda favoriyi kestirmek güç Oynanan her maçtan ilginç sonuçlar çıkabiliyor. Lig üst sıralardaki ve alt sıradakilerin hedefleri doğrultusunda ikiye bölündü. Bizde Akhisar Belediyespor maçından galip ayrılırsak ligin dördüncüsü olabileceğiz." ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor maçından galibiyetle döneceklerine inancının tam olduğunu ifade eden Akman, "Oradan güzel bir skor ve güzel bir oyunla dönerek hedeflerimizin içinde yolumuza devam edeceğiz. Gerçek Eskişehirspor taraftarı bu takımın sahibidir. Bizler gelip geçiciyiz. Onlar takımlarına her zaman olduğu gibi yine sahip çıkacaklardır." dedi.

"TARIK ÇAMDAL'IN SAKATLIĞI BİZİ ÇOK ÜZÜYOR"

Takımdaki sakatlıklara da değinen Asbaşkan Akman, "Bizi üzen eksiklerimiz var. Tarık Çamdal’ın sakatlığı bizi çok üzüyor. İnşallah en kısa zamanda toparlanacak. Bunun dışında ciddi bir eksiğimiz yok. Sezona baktığımızda da bu maraton içinde ciddi sakatlıklar vermememiz bizim için sevindiricidir. Bu durum aynı zamanda takımın ve teknik kadronun çok iyi çalıştığının göstergesidir." açıklamalarında bulundu.
CİHAN

Yorumlar