Akhisarspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu milli takımı tercih etti

Spor Toto Süper Lig'in başarılı ekibi Akhisar Belediyespor’un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübünü bırakarak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı seçti. Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Akhisarspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu milli takımı tercih etti

Spor Toto Süper Lig'in başarılı ekibi Akhisar Belediyespor’un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübünü bırakarak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı seçti. Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, Akhisaspor ile üç yıllık birlikteliğini, milli takım için sonlandırmak zorunda kaldıklarını söyledi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'le son defa görüştüklerini aktararak, “Hocamız, Akhisar Belediyespor ya da milli takımı seçmemi istedi. Ben de bu zor seçimde milli takımı seçtim. Yeni sezonda hiçbir takımla anlaşmadan milli takımda devam etmek istiyorum.” dedi.

Toplantıda Regaip Kandili ve Üç Ayları kutlayan Hamzaoğlu, “Bundan üç yıl önce, yine böyle hep beraber toplandık ve Akhisarspor için beraber bir şeyler yapmaya karar verdik. Şükürler olsun ki bugün üç yıl sonra ve her başlangıcın mutlaka bir sonu oluyor. yine beraberce karar verip bu sezon sonu itibariyle Akhisarspor'dan ayrılacağımızı bildirmek için biraraya geldik.” şeklinde konuştu. Üç yıl zarfında desteklerini esirgemeyen Akhisar halkına teşekkür ederek şunları kaydetti: “Bu ayrılığı kesinlikle bir gönül bağı kopması gibi kimse düşünmesin, çünkü sizin de bildiğiniz gibi bir milli takım süreci yaşandı. Dolayısıyla bu sezon sonu itibariyle eğer kısmet olursa oradaki görevimi devam ettirmeyi düşünüyorum. Şükürler olsun ki böyle bir ayrılık yaşıyoruz, yani üç yıl boyunca Allah bize hep başarılar nasip etti ve başarılar gösterdi. Hep mutlu günlerimiz oldu, yani bütün ayrılıklar inşallah hep böyle olsun diyorum.”

Akhisarspor'un bundan sonra çok daha iyi bir şekilde yoluna devam etmesi için yine elinden geleni yapacağını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu kararı da şimdiden açıklamamızın sebebi, ben yönetim kurulu arkadaşlarımıza da ilettim, belki sezon bitmeden yeni bir hocayla anlaşabilirler. Hiç olmazsa takımı son üç haftada görme imkanı bulabilir, antrenmanlarımızı seyretme imkanı bulabilir. Yine bunun, kulübümüzün geleceği için iyi bir şey olduğunu düşündük.” dedi.

Basın toplantısında Akhisar Belediyespor Asbaşkanı Latif Çakmak, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman İşçi ve Zekeriya da hazır bulundu. Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın ise şehirdışında olmaları sebebiyle katılamadığı bildirildi. CİHAN

Yorumlar