Akhisar Belediyespor'u eski golcüsü Gkekas yıktı

Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor formasını giyen ve attığı gollerle takımının ligde kalmasında büyük rol oynayan Yunan golcü Gkekas, Torku Konyaspor formasıyla eski takımını hüsrana uğrattı.

Google Haberlere Abone ol
Akhisar Belediyespor'u eski golcüsü Gkekas yıktı

Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor formasını giyen ve attığı gollerle takımının ligde kalmasında büyük rol oynayan Yunan golcü Gkekas, Torku Konyaspor formasıyla eski takımını hüsrana uğrattı. Gkekas, bu kez eski takımına karşı attığı üç golle formasını giydiği Torku Konyaspor’un ligde kalma mücadelesinde de kritik bir görevi yerine getirmiş oldu.
     Başarılı bir sezon geçiren Akhisar Belediyespor’u evinde ağırlayan Torku Konyaspor, rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bu sonuçla yeşil-beyazlı ekip puanını 37’ye çıkararak düşme hattından bir adım daha uzaklaştı.

    Konya ekibinin başarılı golcülerinden Gkekas ise gecenin yıldızıydı. Geçtiğimiz sezon formasını giydiği eski takımına karşı Torku Konyaspor formasıyla mücadele eden Gkekas attığı üç gol ile takımını sırtlayan isim oldu. Gecede Gkekas’ın Gkekas’ın 41, ve 60, 90. dakikalarda attığı gollere takım arkadaşı Angola asıllı Fransız futbolcu Djalma Campos 67. dakikada attığı golle destek vererek 4-0’lık bir skor elde etti.
CİHAN

Yorumlar