Akhisar Belediyespor, Avusturya kampını tamamladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor sezon hazırlıklarını ilk Bolu'da gerçekleştirdikten sonra Salzburg'da devam etti

Google Haberlere Abone ol
Akhisar Belediyespor, Avusturya kampını tamamladı
 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Avusturya kampını tamamladı.

Sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladıktan sonra ilk kampı Bolu'da gerçekleştiren Ege temsilcisi, ikinci etap çalışmalarını Avusturya'nın Salzburg kentindeki Flachau bölgesinde yaptı.

Hırvat ekip NK Zagreb'le dün yaptığı maçla kampı tamamlayan Akhisar Belediyespor, bugün Türkiye'ye dönecek. Yeşil-siyahlı ekip hazırlıklarını pazartesiden itibaren tesislerinde sürdürecek.

Avusturya kampına 23 kişilik kadro ile giden Ege temsilcisinde, tekrar kiralanan Leocisio Julio Sami, kampa daha sonra dahil olmuştu.

KAMPTA 4 HAZIRLIK MAÇI

Avusturya'da 4 hazırlık maçı yapan Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda birer galibiyet ve mağlubiyet ile 2 beraberlik yaşadı.

Almanya 2. Lig temsilcisi Greuther Fürth ve Hırvatistan 2. Ligi'nden NK Zagreb ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, bölgesel lig takımı Avusturya Salzburg'u 7-0 yenerken, İtalya temsilcisi Udinese'ye 2-1 mağlup oldu.

Bu müsabakalarda 12 gol atan Ege temsilcisi, kalesinde 6 gol gördü. Hugo Rodallega'nın 5 gol attığı Akhisar Belediyespor'da, Onur Ayık ile Soner Aydoğdu ikişer, Aykut Çeviker, Sami ve Vaz Te ise birer gol kaydetti.

Yorumlar