Akdeniz Oyunlarında dereceye giren sporculara Bakanlık ödül verdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Mersin' de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunlarında dereceye giren sporcu ve antrenörlere ödülleri verildi.

Google Haberlere Abone ol
Akdeniz Oyunlarında dereceye giren sporculara Bakanlık ödül verdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Mersin' de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunlarında dereceye giren sporcu ve antrenörlere ödülleri verildi.

Ödül töreninden önce konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Bakan Akif Çağatay Kılıç, ''Bu bakanlıklar bu kamu binaları sizin. Bu bakanlıklarda yapılan çalışmalar sadece ve sadece sizlerin ülkemizi daha iyi temsil edebilmeniz için yapılan çalışmalardır. Sizler bayrağımızı göklere çekmiş İstiklal Marşımızı okutmuş kardeşlerimizsiniz. Bundan dolayı biz sizlerle gurur duyuyoruz. Ümit ediyorumki verilen örnekler dahilinde, gelecekte daha büyük başarılara imza atacaksınız. Ama bunun için çok çalışmanız lazım. Disiplinli olmanız lazım.'' dedi.

''DOPİNG KULLANILARAK YAPILAN BAŞARI BAŞARI DEĞİLDİR''

Bakan Akif Çağatay Kılıç dopingle ilgili uyarılarda da bulundu. Bakan Kılıç, ''Doping kullanılarak elde edilen başarı başarı değildir. Slogan olarak söylemekten ziyade bunu yapanların daha sonra yakalandıklarında yaşadıkları utancı herhalde sizler de tahmin edebiliyorsunuz. Aranızda altın broz gümüş madalya almış arkadaşlarınız var. İnanıyorum ki onların hepsi alınlarının teriyle bu madalyaları aldılar." diyerek, şöyle devam etti:

"Ben bunları sadece sporcu kardeşlerime söylemiyorum. Eğer sporcusuna antrenör olsun kulüp olsun bu şekilde olumsuz bir noktada telkinde bulunan veyahutta doğru olmayan bir şeyi elde etmesinde yardımcı olan antrenör, sorumlu, bakanlık mensubu olursa kurullarımız, yapılan çalışmalarla kanunların bize vermiş olduğu yetki ne ise sonuna kadar kullanırız.''

Dereceye giren sporcu ve antrenörleri sahneye çağrılarak ödülleri verildi. Son olarak Bakan Kılıç sporcu ve antrenörlerle toplam ödül miktarının yazıldığı çekle hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Yorumlar