Akçay: Konsantrasyon eksikliğimiz devam etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Gaziantepspor karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Akçay: Konsantrasyon eksikliğimiz devam etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Gaziantepspor karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu. Mağlup olmalarına rağmen ikinci yarı sergilenen oyundan memnun olduğunu söyleyen Akçay, deplasmandaki konsantrasyon eksikliklerinin bu müsabakada da devam ettiğini kaydetti.

Maçın ilk yarısında çok iyi tepkiler veremediklerini açıklayan Akçay, “Mağlup olduk. Ama müsabakanın ikinci yarısındaki ikinci yarısındaki oyundan memnunum. Bosingwa’nın penaltısı söyleniyor. O olsa belki daha farklı şeyler olabilirdi. Riskler aldık. Bence deplasmandaki konsantrasyon eksikliğimiz bu müsabakada da devam etti. İlk yarı çok iyi tepkiler veremedik. Telafi edilecek müsabakalarımız var. Gaziantepspor’u kutluyorum, kendi sahasında galip geldi.” dedi.

Trabzonsporlu Abdulkadir Özdemir, yedikleri erken golün oyunlarını bozduğunu, ilerleyen haftalarda bunu düzelteceklerini dile getirdi. Deplasman karnelerinin iyi olmadığından yakınan Emre Güral da, daha çok mücadele edip, daha çok puan almaları gerektiğini vurguladı.

CİHAN

Yorumlar