Akay'dan millilere destek

- Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Akay, Avusturya'da düzenlenecek Avrupa elemelerine katılacak Inline Hokey Milli Takımı kampını ziyaret ederek, oyunculara moral verdi

Google Haberlere Abone ol
Akay'dan millilere destek


YOZGAT (AA) - Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Bülent Akay, Yozgat'ta kamp yapan Inline (tekerlekli paten hokeyi) Hokey Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Avusturya'da düzenlenecek Avrupa elemelerine katılacak takımın idmanını izleyen Akay, oyunculara moral verdi.

Akay, idman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 Haziran'da Avusturya’da yapılacak elemelere, milli takımın günde iki idmanla hazırlandığını anımsattı.

Çalışmaları yerinde incelediklerini dile getiren Akay, "Çok iyi bir kamp süreci yaşadıklarını tespit ettik. Çalışmalar günde ikişer saat iki antrenmanla, oksijeni bol olan Yozgat’ta devam ediyor." dedi.

Akay, çalışmalara 14 sporcunun katıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Sporcularımız oldukça yoğun bir kamp programı geçirecekler ve 21 Haziran’da yola çıkacaklar. 22-25 Haziran'da Avusturya’da, Letonya, Belçika ve İsrail ile mücadele edecekler. İki grup halinde 4 takımdan oluşan bir turnuva. Her takımla birer kez müsabaka yapacağız. Eğer hepsini yenersek, diğer grubun birincisi ile karşılaşacağız ve galip gelen takım 2017'de Slovakya’da gerçekleşecek dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanacak."

Gruptaki rakiplerinin oldukça güçlü olduğuna dikkati çeken Akay, onlarla kıyasıya mücadele etmek için çalışmaları sıkı tuttuklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar