Ajax'ta Schöne'den 2 yıllık imza

Hollanda kulübü Ajax, Danimarkalı futbolcusu Schöne'nin sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Google Haberlere Abone ol
Ajax'ta Schöne'den 2 yıllık imza
Hollanda kulübü Ajax, Danimarkalı futbolcusu Schöne'nin sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Hollanda Eredivisie'nin dev ekibi Ajax, Danimarkalı orta alan oyuncusu Lasse Schöne’nin sözleşmesinin 2016-17 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan izahatya göre, taraflar, 28 yaşındaki Schöne’nin 30 Haziran 2015’te sona erecek bulunan sözleşmesinin 2016-17 sezonu sonuna kadar uzatılması hakkında anlaştı. Kontratının yenilenmesinden ötürü mesut bulunduğu belirten Schöne, geleceğinin netleştiğini söyledi. Son zamanlarda çok sayıda kulübün kendisiyle ilgilendiğini kaydeden Danimarkalı orta alan oyuncusu, buna rağmen 2 şampiyonluk sevinci yaşadığı Ajax’ın bir parçası şekilde devam etmek istediğini vurguladı.

Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer da Schöne’nin takımda kalmasına sevindiğini dile getirerek, geldiği günden buyana takıma yaptığı katkıyla kendini ispatlayan Schöne’nin deneme ve kalitesinin kendileri için epey bir mühim olduğunu anlatım etti. Danimarka doğumlu Schöne, Ajax’a 2012 yılında Hollanda’nın NEC Nijmegen takımından transfer olmuştu. Ajax formasıyla şimdiye kadar 115 resmi maça çıkan Schöne, 31 gole imza attı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar