Ahmet Nur Çebi: İstediğimiz karar bu değildi

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar edilmesi kararının onanmasını "İstediğimiz karar değildi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Nur Çebi: İstediğimiz karar bu değildi

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar edilmesi kararının onanmasını "İstediğimiz karar değildi. Ancak saygılıyız, çıkıp oynayacağız." diye yorumladı.

İstanbul'da özel bir hastanede tedavi gören Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret eden Çebi, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tahkim Kurulu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının TFF Yönetim Kurulu'nun vermiş olduğu tekrar kararını onamasını değerlendiren İkinci Başkan, şunları ifade etti: "İstediğimiz bu değildi ama sonuç itibariyle böyle bir karar alındı. Saygılıyız, çıkıp oynayacağız. Maçın hangi tarihte oynanacağı netleşmedi. Federasyon sonradan bu kararı netleştirecektir."

Çebi, Kayseri Erciyesspor ile cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacaklarını ifade etti.
İkinci Başkan Çebi, basın mensuplarının transfer konusundaki sorularına ise "Transfer benim konum değil. İlgili arkadaşlara sorun." diyerek cevap vermemeyi tercih etti.

SEBA'NIN SAĞLIK DURUMU

Ahmet Nur Çebi, Süleyman Seba'nın sağlık durumu konusunda ise şunları ifade etti:
"Beşiktaş'ın çok değerli büyüğü Seba'yı ziyaret ettik. Kendisine şifa diliyoruz. Sıkıntılı süreçten geçiyor. İnşallah buradan çıkarken de yanında oluruz. Ailesi sağlık durumu konusunda tetkiklerin devam ettiğini, yarın veya yarından sonra çıkabileceğini bizlere söyledi." CİHAN

Yorumlar