Ahmet Nur Çebi: Gönlümüz Beşiktaş'ı şanslı görüyor

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi Feyenoord ile eşleşen Beşiktaş'ta yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar turu geçeceklerini söylediler.Siyah beyazlı ekibin İngiltere'de devam eden yeni sezon hazırlık kampında bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Nur Çebi: Gönlümüz Beşiktaş'ı şanslı görüyor

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi Feyenoord ile eşleşen Beşiktaş'ta yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar turu geçeceklerini söylediler.

Siyah beyazlı ekibin İngiltere'de devam eden yeni sezon hazırlık kampında bulunan yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar, kurayı değerlendirdi. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, kuranın hayırlı olmasını diledi.

Rakiplerin olmasının futbolun fıtratında olan bir durum olduğunu belirten Ahmet Nur Çebi, "Çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Elemek için sahaya çıkacağız. Biz Beşiktaş'ız, Feyenoord da Feyenoord. Herkes kozlarını sahada paylaşacaktır. Gönlümüz Beşiktaş'ı şanslı görüyor. Futbolun fıtratında bunlar var, rakiplerimiz olacak. Rakiplerimizin güçlüleri olacak, zayıfları olacak. Ancak onları yenerek yola devam etmek zorundasınız. Seçme şansınız yok, sadece yenme mecburiyetiniz var. Biz de çıkıp yenmek mecburiyetinde olduğumuz için yenmeye çalışacağız. Yeneceğimizi ümit ediyorum. Beşiktaş'a bol şans diliyorum." diye konuştu.

İlk maçın deplasmanda olmasının avantaj olup olmadığı yönündeki soruyu da cevaplayan Çebi, "Futbolda tek bir avantajınız vardır. O da; takım ruhunuz varsa, iyi çalışmışsanız, iyi futbolcularınız varsa, şans bence budur." dedi.

Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar ise yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde kolay rakip diye bir rakip olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Tamamı kendi liglerinin önemli takımları. Feyenoord çok önemli bir takım. Beşiktaş olarak tek hedefimiz var turu geçip, bir dahaki tur için daha hazır bir Beşiktaş'ı oluşturabilmek. Takımımız çok iyi çalışıyor. Temennimiz Beşiktaş'ı çok daha yukarılarda görmek. Hocalarımız Feyenoord ile ilgili çalışmaları daha da hızlandıracaklar. Bugünden itibaren tüm konsantrasyonumuz Feyenoord ile ilgili olacak. Hazır olacağız o tarihe kadar. Temennimiz grubu geçmek, turu taraftarlarımıza hediye edebilmek."

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Hollanda temsilcisi Feyenoord ile deplasmanda 29 ya da 30 Temmuz'da oynayacak. İstanbul'daki rövanş mücadelesi ise 5 ya da 6 Ağustos'ta oynanacak.

CİHAN

Yorumlar