Ahmet Kavalcı: Şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, lig sonunda şampiyonluk ipini kendilerinin göğüsleyeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kavalcı: Şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, lig sonunda şampiyonluk ipini kendilerinin göğüsleyeceğini söyledi. Bu akşam oynanacak olan Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçı öncesi iki takım yöneticileri il merkezindeki bir restoranda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, memleketi Rize’de olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Bugün her iki takım açısından da çok önemli bir maç olacak. Biz bu maçı alıp şampiyonluk yolumuza devam etmek istiyoruz. İyi olan kazansın diyorum. Güzel bir maç olacak. Her iki takım da yenmek için sahaya çıkacak. Sadece sahadaki oyun konuşulsun. Hakem hatası olmasın istiyoruz. Beşiktaş’ın her zaman şampiyonluk şansı vardır. Daha 10 maç var ve hepsini kazandığımız takdirde 30 puan eder. Camia olarak şampiyonluğa inandık. Lig sonunda şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz." dedi.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanvekili Halim Mete ise yaptığı açıklamada, "Beşiktaş kafilesini Rize’de ağırlamaktan çok mutluyuz. Akşamki ağırlama farklı olabilir. Galibiyet istiyoruz. Güzel bir maç olmasını, hak edenin kazanmasını diliyorum. Bizim şiddetle 3 puana ihtiyacımız var." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar