Ahmet Kandemir: İyi mücadele ettik ve galip geldik

Beko Basketbol Ligi play off çeyrek final birinci maçında Galatasaray Liv Hospital'i deplasmanda 72-70 yenerek seride durumu 1-0 yapan ve önemli bir avantaj yakalayan Beşiktaş'ta antrenör Ahmet Kandemir, iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyledi.Maç

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kandemir: İyi mücadele ettik ve galip geldik

Beko Basketbol Ligi play off çeyrek final birinci maçında Galatasaray Liv Hospital'i deplasmanda 72-70 yenerek seride durumu 1-0 yapan ve önemli bir avantaj yakalayan Beşiktaş'ta antrenör Ahmet Kandemir, iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş İntegral Forex Baş Antrenörü Ahmet Kandemir, "Öncelikle Soma'da yaşanan üzücü olay nedeniyle ülkemize geçmiş olsun diliyorum. Maça geçecek olursak. Bu maçın devre arasında oyuncularımla konuştum. Galatasaray'ın ilk yarıdaki oyununun suni olduğunu belirttim. Sonrasında daha iyi mücadele ettik ve kazandık. Oyuncularımı aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum." diye konuştu.

Siyah beyazlıların başarılı oyuncusu Muratcan Güler ise yaptığı açıklamada, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu bir ekip. İyi mücadele ettik ve kazandık. Akatlar'da yani evimizde işi bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar