"Adanaspor'un bu kadrosuna yeni takviyelerle şampiyonluğa oynarız"

PTT 1. Lig'de Mersin İdmanyurdu ile karşılaştığı maçı 3-1 kazanan Adanaspor'da Teknik Direktör Levent Eriş, ikinci sezonda oluşturduğu kadroya takviye yapılması halinde Adanaspor'un gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir ekip olacağına...

Google Haberlere Abone ol
"Adanaspor'un bu kadrosuna yeni takviyelerle şampiyonluğa oynarız"

PTT 1. Lig'de Mersin İdmanyurdu ile karşılaştığı maçı 3-1 kazanan Adanaspor'da Teknik Direktör Levent Eriş, ikinci sezonda oluşturduğu kadroya takviye yapılması halinde Adanaspor'un gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir ekip olacağına inandığını söyledi. Eriş, ikinci devre kazandıkları 28 puanın önemli olduğunu belirterek, futbolcularını tebrik etti.

Eriş, karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, çok sıcak bir havada çok iyi bir oyun oynandığını söyledi. Sezonun bütün geneline bakıldığında Adanaspor'un ilk devreyi 15 puanla tamamladığını hatırlatan Eriş, "İkinci devreda 28 puan toplamış, gerçekten önemli bir puan 28 puan. 43 puanla bitirdik. Bu sezonun değerlendirmesinde yaşanabilecek bütün zorlukları yaşayan Adanaspor için şu yakalanmış puanın yüksek olduğunu ve önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

İkinci devre katkı koyan bütün oyuncularına teşekkür eden Eriş, şunları kaydetti: "İkinci devre Adanaspor'a çok yakışır bir kadro oluştuğunu düşünüyorum. İnşallah ikinci devrede kurulan kadroya yapılacak önemli takviyelerle Adanaspor'un şanına yakışır bir sezon yaşanır. Ve inşallah herkes birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki sezonu tamamlar. Ve Adanaspor yakıştığı yere çıkar. Allah bir daha böyle zor günler yaşatmasın. Son iki haftaya kadar hakikaten çok büyük işkence ile geçirdiğimiz son iki haftaydı. Ama sonunda başaran futbolcu kardeşlerimiz canı gönülden tebrik ederim."

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, bu maçta futbolcularının ne verip veremeyeceklerini gördüğünü söyledi. Vural, "Benim 10. maçımdı. Bu on maçta oynamayan oyuncum kalmadı. 25 oyuncumun hepsine şans verdim. Oyuncularımızın bu maçlarda ne verip veremeyeceklerini gördüm. Bu maç bizim için Play-Off'a hazırlık tarzında geçti." dedi.

CİHAN

Yorumlar