Adanasporlu oyuncular dayanıklılık testinden geçti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un, Çatalan kampında tempo artarken, futbolcular her sezon olduğu gibi dayanıklılık testinden geçti.Altılı gruplar hailinde teste tabi tutulan oyuncuların daha kampın başında olmasına rağmen gösterdikleri...

Google Haberlere Abone ol
Adanasporlu oyuncular dayanıklılık testinden geçti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un, Çatalan kampında tempo artarken, futbolcular her sezon olduğu gibi dayanıklılık testinden geçti.

Altılı gruplar hailinde teste tabi tutulan oyuncuların daha kampın başında olmasına rağmen gösterdikleri performans herkesi memnun etti. Özellikle genç oyuncular kısa mesafeli koşularda önemli başarı yakalarken, testin sıcak havada yapılması oyuncuların son durumlar hakkında net bilgiler ortaya koydu.

Bu arada denemeye tabi tutulan oyuncular A2 takımla çift kale maç oynadı. Teknik Direktör Levent Eriş, maçı dikkatle izlerken A takıma düşünülen genç oyuncular da bu maçta görev aldı. Bu isimler ile ilgili son kararı teknik patron Levent Eriş verecek

Teknik Direktör Eriş Altyapı oyuncuları ile birlikte objektiflerin karşısına geçerken, kısıtlı imkanlara rağmen altyapının başarılı olduğunu söyledi. Samican, Uğur, Alper, İrfancan, Atakan, Berk ve Ömercan gibi oyuncuların altyapıdan geldiğine dikkat çeken Eriş, ''Eyüp Arın ve ekibini kutluyorum. Antrenman yapacak saha dahi bulamazken böyle oyuncuların çıkması işlerini ne kadar iyi yaptıklarını gösterir. Geçen sezon Samican'ın yakaladığı başarı ortada. Ömercan ve Uğur da bazı maçlarda sahada ellerinden geleni yaptılar. İnşallah bu isimlerin devamı gelecektir.” dedi.

Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, bu sezonda amaçlarının profesyonel takıma daha fazla oyuncu vermek olduğunu söyledi. Geçtiğimiz haftalarda seçme yaptıklarını hatırlatan Arın, “İnce eleyip sık dokuyoruz. Ben ve ekibim her oyuncuyu en az 3 kez izleme fırsatı buluyoruz. Ayrıca futbol okulumuzda devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar