Adanasporlu futbolcular sağlık kontrolünden geçti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da oyuncular, kulübün sağlık sponsoru Avrupa Hospital’da sağlık kontrolünden geçirildi. Oyuncular, Teknik Direktör Levent Eriş ve Yardımcısı Çetin Ünal’la birlikte geldikleri hastanede uzman doktorların...

Google Haberlere Abone ol
Adanasporlu futbolcular sağlık kontrolünden geçti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da oyuncular, kulübün sağlık sponsoru Avrupa Hospital’da sağlık kontrolünden geçirildi.

Oyuncular, Teknik Direktör Levent Eriş ve Yardımcısı Çetin Ünal’la birlikte geldikleri hastanede uzman doktorların gözetiminde Kardiyoloji Servisi’nde ayrıntılı muayeneden geçti. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Şükrü Güçel tarafından muayene edilen futbolcuların son derece sağlıklı oldukları belirtildi. Dr. Şükrü Güçel, muayene sonrası yaptığı açıklamada “Bütün futbolcularımızın sağlığı yerinde. Herhangi bir sorunları yok. Hepsine başarılar diliyorum ve tekrar Süper Lig’e çıkmalarını temenni ediyorum.” dedi. Hastane yetkililerine teşekkür eden Teknik Direktör Levent Eriş ise futbolcularının sağlık probleminin olmamasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken Adana’ya başarılı sonuçlar yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Futbolcular ve doktorlar daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Yorumlar